reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

dzień dobry,

u mnie również nastrój taki sobie to i nie będę smęcić, bo i tak dużo smutków u nas tutaj ostatnio.
Chciałam przytulić wszystkie zdołowane, zmęczone mamusie i życzyć poprawy nastrojów.
Ja dzisiaj znowu idę na uczelnię wieczorem i wiecie co? Zmęczona jestem już tym.
Jak G. wróci z pracy a Łukasz się prześpi to jedziemy do krainy zabaw bo dostaliśmy kiedyś taki kuponik na gratisowe 30 minut przy zakupie zabawki w jednym ze sklepów :)

Poza tym to Łukasz marudzi, może mu zęby idą?!

reklama
Dzien dobry!

Witam sie dzis w bardzo dobrym nastroju:tak:Synek pieknie spał cała noc,wieczor tez byl bardzo mily...;-) wiec i moj nastroj dzis jest wyborny ,zreszta Tomusia poki co tez
Melduję się po kolejnej fatalnej nocce, mega kłótni z mężem...(a miało być tak miło)
Wszystkim niewyspanym, zdołowanym życzę tyle słońca ile sobie...
Miłego.
Kania bidulko strasznie mi przykro,niedosc ,ze jeszcze maż dołozyl ci zmartwien i przykrosci:**Pytała czy wczoraj Tomus sie uspokoil jak tata wrocil..otoz on nie ale jaa bardzo:-):-)

Efus dla Ciebie tez buziaki,pewnie ta praca(tzn jej brak)tak cie dobil

Co do badan na HIV to u nas jest to wykonywane przy pierwszym pobraniu krwi i nie ma w tym zadnej poufnosci .W karcie ciazy sa wyniki i uwazam ,ze to dobrze.(przeciez i tak tylko lekarze to wiedza)U nas kaza zawsze wozic karte ciazy ze soba wiec w "razie czego" lekarze beda wiedziec co robic

Witam po koszmarnej nocy. POszłam spać po 12 i ledwo zamknęłam oczy usłyszałam Laure która śmieje się jak by jakieś grzybki jadła. I to nie przez sen a normalnie po jakis 15 minutach rechotwania nastąpiło 30 minut arii operowych. jak jej się śpiwanie znudziło to marudziła aż wkońcu zaczełą robić coś takiego że myślałam że mi sięflaki przeleją. PRzez jakies dobre pół godziny leżąc koło mnie podnosiła nogi i opuszcza z impetem. Całe łóżko podskakiwało. O 2,30 zasneła wsoim łózeczku ale o 4,45 wymusiła spanie u mnie. I wreście spała spokojnie do 7 trszymając mnie za rękę.

Efa cóż się dzieje?

Happy całkiem nieźle to napisałaś.

Makuc nie bądz naiwna że ludzie się by zmienili. Ludzie wykształceni (nie mówie wszyscy) myśla że Hive można od tak sie zarazić a z drugie strony jak ktoś zarażony to osobo homoseksualna, prostytutka czy taka co to z każdym chodzi. Wefekcie to się wyklucza a człowiek tak myślący niby wielce wykształcony. ech. Sama znam pielęgniarke co to jakieś pierdoył opowiadała córce aby naoddzialegdzie leżali ludzie zbiałaczką uważała aby się nie zaraziła. Bynajmniej nie chodziło jej o jakiegoś rota, zółtaczke czy inne szpitalne choroby.

Dobranocka a tak dla mojego spokoju sprawdz kolor jezyka Justysi. Mnie teżgadło pobolewało, niunia zagorączkowała i świeżo po szczepieniu. No mała ma angine. Ja się bedeczułąspokjniejsza jak zobaczysz czy język nie ma białego nalotu.

Ida pomysl inaczej to odchorowanie to mały miki przy tym jak bys się zaraziła odra bez szczepienia. Szczepienie to mniejsze zło.

Teraz po śniadanku cwaniara odsypia a ja już nie mogę. Jak się obudzi to idziemy na spacerek i wypożycze naprętce książke która mi poleciła Happy.

Witam się i ja ....................... mała wstała dziś o 5:30 i nie myślała o tym, żeby iść spać........i dziś poprostu gdyby nie moja mamcia to bym wyła tak potrzebowałam z rana snu... w każdym razie moja mamcia niunia się zajęła a ja pospałam do 8 ahhh i moge stwierdzić, że się wyspałam :-)
Dobranocka żal mi Justysi i teraz jak IDEK się coraz bardziej martwie o to szczepienie każdy dzidziuś ma jakieś reakcje niepożadane ehhhh.... A Ty jesteś super mamą wiesz :-)
Efcia jaka nerwica co się stało??
Mala mi a u Ciebie co??
Kanius tulam. I mąż ma kopa w doopa, ze się kłóci z Toba niedobry jeden .......a moj jest dziś w Krośnie i od razu o Tobie sobie myślę :-). I szkoda, ze nie jestem z nim bo bym do Ciebie wpadła nasłuchałabyś się glupotek z moich ust i od razu byłoby Ci lepiej ;-)
Sheeney i Tobie zazdraszczam, bo jak pokaże co ma miedzy nóżkami to już na święta bedziecie wiedzieć, a u nas to dopiero fasolkę będzie wiadać ;-) i mam nadzieje, że mi zrobi USG.. bo w stw specjalnie trzeba sie umawiac na USG bo oni nie maja sprzetu w gabinetach
Roxi kochana widziałam Cię na pobocznych i tak sobie pomyślałam, że zmęczona jestes i na główny nie wejdziesz. A jak przyszłaś to sobie poszłam ;-). Jak Ptysiek??
Idek to teściówka zaszalała z tym wróżbitą ;-) my raz go włączyliśmy i nie dało rady tego poważnie oglądać.....jedynie jak chcesz mieć niezłe zianie to można to łobejrzeć ;-)
Dorisek na bank pisze wypracowanie, bo mówiła o 10:00 ze odpisuje na BB a u zadnego posta jeszcze nie ma hahahahah

Kanius tulam. I mąż ma kopa w doopa, ze się kłóci z Toba niedobry jeden .......a moj jest dziś w Krośnie i od razu o Tobie sobie myślę :-). I szkoda, ze nie jestem z nim bo bym do Ciebie wpadła nasłuchałabyś się glupotek z moich ust i od razu byłoby Ci lepiej ;-)
Szkoda, że się z Nim nie zabrałyście :-( ale mam nadzieję że jeszcze będzie taka możliwość, zapraszam !!!
Cieszę się, że mama zajęła się Zuzinką i mogłaś pospać, my nie śpimy w sumie od jakiejś 5 ale w nocy nie jestem nawet w stanie zliczyć ile było pobudek, w końcu i tak wylądowała na łóżku ze mną. Czytam Was na bieżąco ale na odpisanie muszę mieć wenę a na razie takowej brak...

Ostatnia edycja:
reklama
My dzisiejszy dzień zaczęliśmy od tego,że...zaspaliśmy z małżem:crazy:. Tzn.on zaspał do pracy,ale ja go nie obudziłam,bo...nie słyszałam budzika-a na 100% był nastawiony:baffled:. Jeszcze małż od wczoraj ma mega biegunkę,więc rano musiał zaliczyć wiadomoco... Dobrze,że kanapiki zrobiłam mu wieczorem. Jeszcze tylko herbatkę w termos i leciał... A ja zostałam... bez cukru:wściekła/y:. A kawy bez cukru nie wypiję:no:. Więc o 10 odprowadziłam Kubę do szkoły i oczywiście cukier zakupiłam. Mody śpi,więc mogę się podelektować kawką;-)

Kania och,a myślałam,że będzie dobrze...
mamaagusi ,sheeney cieszy mnie,że u was nocki były oki:tak:
Ida 6.22 to super godzina:-). Dla mnie lepiej cała nocka przespana i wczesna pobudka,niż nocka zarwana i wstawanie o 9. Chociaż najlepiej byłoby,gdyby nocka była przespana i dziecię wstało o 9:-D.

Jak dobrze,ze sos grzybowy i pulpety mam z wczoraj:-). Jeszcze tylko usmażę mielone,bo Kuba,o dziwo, nie lubi pulpetów:sorry:,woli mielone. A przecież jedno i drugie robię tak samo,tylko pulpety gotuję:eek:. A no i ziemniaki dzisiaj będą;-)

Do góry