reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry wszystkim.

Podobnie,jak natolin i makuc nie oglądałam ani jednego odcinka TM. Kojarzyłam tylko Michalinę z wiadomojakiego powodu:tak:.

roxi przeczytałaś priv? Czy masz tak zawaloną skrzynkę,że nie dotarło?

Śniegu nie zazdroszczę,ale mógłbu spaść na święta i utrzymać się do końca roku(dla mnie tydzień wystarczy;-)).

Jak tylko zaprowadzę Kubę do szkoły,jadę do tesco,bo w promocji jest bebiko z 9,99

Dzień dobry mamusie.
tak myślałam że jak rano wstanę to zastanę śnieg za oknem a tu co? Typowa jesienna pogoda- a więc lejący deszcz i do tego ogromny wiatr. W nocy myślałam że mi on okna powybija heh. Pomyśleć że dzisiaj w taką pogodę muszę wychodzić po południu na zajęcia to na samą myśl aż mi się nie chce, no ale co zrobić.

Ja jednak TM nie oglądałam bo usnęłam, tak więc pewnie zobaczę teraz on-line :)

Emilka,widze,że do sniegu mamy identyczne nastawienie i oczekiwania:-D.Choc w tym roku na Święta raczej się nie zapowiada:-p.
Co prawda młodziez w rodzinie dopytuje się,kiedy znów zrobimy wyprawę na sanki( całą zgrają,rodzina i przyjaciele,dorośli i młodzież),zakończoną ogniskiem z kiełbaskami i herbatka dla dzieci,a grzanym winem dla dorosłych...ale ja już te sanki wole odpuścić,niż miec zimę i zimę i zimę....:no:.mi tak,jak jest teraz u nas,nawet odpowiada,takie..."przedwiośnie":-D:-p

reklama
Do góry