reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Melduję się z rana, Oliwia poszła dziś pierwszy raz po choróbsku do żłobka, rozstanie obyło się bez płaczu. Pogoda u Nas taka jak u Ciebie Mała_mi, szaro, buro i ponuro, leje od rana...ale mimo wszystko życzę Tobie i wszystkim Mamusiom miłego dnia.

Happy oj ja chętnie bym się wybrała na taką sankową wyprawę a Ty jak się czujesz???
Alicja wiem, wiem powinnaś zlać mnie po dupsku, bo męża to nawet nie ruszyło ale szczegół... (ale ciepło się ubrałam do tych okien). Ale choinkę też bym pewnie już ubrała tyle że dopiero staję przed dylematem jak dużą kupić i jakie ozdoby...
Renata zaraziłaś mnie tymi porządkami, i to dobrze bo kto je za mnie zrobi??? Dzięki że pytasz, czuję się lepiej bo nie mam temp i z nosa przestaje się lać.
Emiliab udanych łowów promocyjnych :-)
Roxannka cieszę się, że pierwszy dzień Patryka w żłobku minął bezproblemowo :-) A Ty częściej się melduj z pracy w czasie przerwy :-)
Ida nooo rozpieszczasz mężusia ;-) Ja też nie lubię praktycznych prezentów a sama takie robię ehhh. Kataru zatokowego nie zazdroszczę bo mam go tak samo jak Ty sezonowo...mam nadzieję, że kaszel odpuści :-)
Wioli Tobie zdrówka dużo życzę !!!
Mamaagusi i jak ząbek się przebił już na dobre??? u nas znów akcja zęby od wczoraj i ręce całe w buziaczku.ki
Ragna mam nadzieję, że u Hani pojawią się szybciutko ząbki :-)
E-lona u Nas też ślisko...
Rysia zazdraszczam takiego dzionka dla siebie :-) i cieszę się że akumulatorki naładowane !!!
Dziulka współczuję wczorajszej nocki, mam nadzieję że dziś lepsza i katar u Leane się jednak nie pojawił.
Dawidowe cieszę się, że Laura wysokiej temp nie ma. Może rzeczywiście za ciepło masz i stąd te 37
Nat jak tam Piotruś??? A Ty jak się czujesz dziś???
Makuc a u Ciebie jak dziś nastrój???

TM też nie oglądałam, wiem tylko kto do finału doszedł ale z tego co czytam Wasze opisy to wnioskuję że nie wygrała "słodka Ania" i dobrze :-)

Kania- ale u Was to dopiero warunki na sanki są:tak:.Zorganizujcie sobie coś- naprawdę fajnie jest.A ile smiechu:-D-u nas bez "strat" sie nie obyło,bo brat m. rozwalił jedne sanki na drzewie,a Friend spodnie,ale co tam!:cool2:
A że wybralismy sie w najzimniejszy dzień w całym roku,to szczegół:dry:- było tak zimno,że ognisko z wielkim trudem udało się rozpalić:szok::eek:.jakies -20 w południe:szok:

Kania- ale u Was to dopiero warunki na sanki są:tak:.Zorganizujcie sobie coś- naprawdę fajnie jest.A ile smiechu:-D-u nas bez "strat" sie nie obyło,bo brat m. rozwalił jedne sanki na drzewie,a Friend spodnie,ale co tam!:cool2:
A że wybralismy sie w najzimniejszy dzień w całym roku,to szczegół:dry:- było tak zimno,że ognisko z wielkim trudem udało się rozpalić:szok::eek:.jakies -20 w południe:szok:
Fakt warunki mamy niezłe, tyle że organizatora porządnego brak ;-) a straty zawsze jakieś są, zresztą wtedy jest zabawa, nie patrzy się na to. Oj to rzeczywiście zimno pieronacko było. A suwaczki proszę zamieścić, bardzooooo proszę i nie smutać się też proszę !!!

KANIU ja standardowo, czyli nijak. Dziękuję, że pytasz. Poza tym u Ciebie szaro-buro i ponuro a u nas rano za oknem śnieg mnie przywitał z tym, że teraz topnieje i pewnie się niebawem paskudnie zrobi. Fajnie, że Oliwka bez płaczu do żlobka poszła. I mam nadzieję, że teraz już żadnego choróbska tam nie zlapie.

Dzien doberek
jestem mega niewyspana:confused2:(mały troche płakał w nocy) i do tego obudziłam sie z bolącą głową
Też ogladalam wczoraj top model i dobrze ,ze wygrała Olga bo na miny Anki nie moglam patrzeyc,jak mruzyła oczy,sztucznie sie usmiechała wiec lepiej,ze wygrala ta co byla bardziej naturalna ,chociaz ten program nie byl na wysokim poziomie..
U nas z centymetr sniegu jest:tak: tyle moze byc

Jak sie obudze to wybiore sie do sklepu bo niedaleko mnie wszystkie rzeczy sa po 50 koron ,jak bedzie cos fajnego to sobie kupie:-)

reklama
SHEENEY to taki sklep jak u nas "wszystko po 4 ew. 5zł"? czy coś innego?

nie,to sklep z ciuchami(myslalam,ze napisalam :eek::-p

Chyba naprawde nie jarze bo bylam na dworze i sniegu i do centymetra to brakuje chyba z 9 milimetrow..nie wiem gdzie ja widzialam cm:confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry