Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się, bo Oliwia też tak miała. Jak jej zęby idą to musi być miazga z zupy bo gryźć nie chce. I dostaniesz zaraz w dupkę za takie gadanie!!!Mąż mi mówi że chyba mu idą zęby bo widzi zaczerwienienie w miejscu trójek albo czwórek, no i pociesza mnie że on chyba po prostu woli teraz płynniejsze konsystencje bo gryzienie go boli :-(. No a ja się martwię że mi on obiady przestanie jeść.

a 10 min temu padał deszcz!!!
a co do bycia nieczytanym/"nietęsknionym-za" to ja sie do tego klubu dopisuję

a raczej przebujana, bo jak tatuś przestawał bujać to kwękać zaczynała. muszę jej paszcze na siłę otworzyc, bo jak sie jeszcze ten chulerny ząb nie przebił to pójdę z dachu skoczyć
będę znowu musiała kasę skundś wyrzygać
pewnie pod choinkę taki imieninowo/mikołajkowo/choinkowy

natuś, wkurzyłaś mnie tymi słowami. tak samo mogłabym napisać, że twoje słowa "smutno mi" "wiecie jak jest" to takie proszenie żeby każdy znów pisał po 10 razy "tulam, :***" - mimo że dobrze wiesz, że myślimy o tobie i trzymamy kciuki żeby słońce znowu dla ciebie zaświeciło!!!Ida muszę to napisać. Mam wrażenie, że te teksty, że nikt za Tobą nie tęskni to są z Twojej strony kokieterią, bo dobrze wiesz, że jesteś jedną z tych za którą całe forum tęskni jak jej nie ma i jesteś na pewno w czołówce lubianych, więc rozumiem, że to taki zabieg, aby to usłyszeć/przeczytać.
Ja Cię bardzo lubię i zawsze czekam na Twoje posty, ale po prostu czasem mi ręce opadają jak po raz kolejny czytam takie zaczepki.