reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Natolin a widzisz nie zauważyłam tych gwiazdek. Serio nie wiem dlaczego. Naprawde pije zwykłą czarną sypaną egipską herbatkę.Krzesła mam tylko niskie stołki. Fotel jeszcze niższy.

Elizabennett matlo ile??? kto by mi kazał

ikaa29 ahahahah uśmiałam się na to nie wpadłam ;-)

A ja wszystko musze zrobic, firanki i zaslonki tez do prania i wieszania potem :tak:A w ogole to kupilam troche cukierkow polskich z "Solidarnosci" na choinke, oraz troche jeszcze ozdob, bo sie okazalo, ze wiekszosc tego co mielismy przepadka podczas "wielkiej powodzi marcowej"...
Na szczescie juz sa bardzo przecenione ozdoby, wiec mi sie udalo tanio kupic.
Malz kupil w tym roku sosnowa choinke :crazy: Nie jestem zadowolona, bo tyle jest sliczniutkich swierkow a on musial taka wielkoiglasta sosne kupic... ale juz nic nie mowie, bo mu nie chce przykrosci robic... ;-)

Dawidowe, no mam nadzieje, ze nikt by Ci nie kazal :-p:laugh2:

Elizabennet ​a wiesz, że ja nawet nie wiem jakie drzewko mamy ;-) ale też pewnie takie brzydsze, bo średnio mi się podoba ;-)

Elizabennet ​a wiesz, że ja nawet nie wiem jakie drzewko mamy ;-) ale też pewnie takie brzydsze, bo średnio mi się podoba ;-)

Heheh, no jodly i swierki maja krotkie igly i o wiele ladniej wygladaja. A sosna to ma takie dlugasne i wyglada "niezgrabnie". Wlasnie mnie to denerwuje bo sama bym lepiej wybrala, no ale w koncu do czegos ci faceci musza sie przydawac... :-p

reklama
Do góry