Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Z czystej zazdrości...Głowa do góry Kobieto !!! Nie pozwól na to, by takie babsko spowodowało u Ciebie dołek !!! Popatrz teraz na swojego Łukasza, uśmiechnij się do Niego a teściową olej "ciepłym moczem" bo tylko na tyle zasługuje...Wyobraźcie sobie że mojej teściowej nawet nie podoba się to że schowaliśmy sanki Łukasza które dostał od moich rodziców do piwnicy, bo ona uważa że są one mu niepotrzebne. A to że jej córunia mając własny dom, trzyma nadal pełno swoich gratów tutaj w domu, opony od samochodu w piwnicy to jest ok. Nawet się jej nie podoba to że mamy szczoteczki elektryczne do zębów bo mama nam moja kupiła pod choinkę. Uważa że to strata kasy, prądu itp. Według niej to my nic nie powinniśmy mieć.
hehe A co do pogody. Faktycznie dziś u nas wieje , ale za to ciepełko jest 10+
a ten indyk ... narobilas mi smaka.
chyba ,ze pikolo Ci nadal szumi.Moriam dzięki, dwójka... stomatologiem jesteś? Powiedz mi dzieckiem to kiedy można się wybrać na pierwszą wizytę tak po prostu, żeby się nie bało w razie czego???