no to jeszcze dopiszę:
ELIZA przykro mi ,ze teściowa w szpitalu. Ty tez nie bagatelizuj tego bólu w klatce.
Salt tez mi się podobal , a ja wczoraj obejrzalam 'Turystę” tez z A. Joliei J. Deppem niestety beznadzieja. Nie polecam.
NATOLIN kablówka naprawiona?
WIOLI , MAKUC,ROXI współczuję wczorajszego kacyka. W sumie to ja czulam się tak samo.
K
AHAA ehhh to taki pobyt w PL z tesciowymi sugestiami to chyba Cię troche wykonczyl. Ciesz się ,ze masz to za sobą. ;-)
E_LONA uporałaś się z tymi sprawdzianami? Uuuu no to niefajnie z tym news'em od dyr. :-(
RAGNA mała podrywaczka Ci rośnie

hehe A co do pogody. Faktycznie dziś u nas wieje , ale za to ciepełko jest 10+
EMILIAB szybko pozbyłas się choinki ,no ale jak się sypała to zrozumiałe.
ELWIRKA gratuluję Oliwce umiejętnosci chodzenia ;-) czyli mówisz ,ze styl 'na kraba' jej się podoba?
ROXI super ze imprezka udana i ze się wyszalałas. U mnie podobnie i wczoraj najbardziej bolało mnie to ,ze dziś trzeba bylo isc do pracy :-(
IKAA,SHEENEY no fajowo ,ze i Wy milutko przywitałyscie Nowy Rok. Sheeney – ehh musialo być naprawdę wyjatkowo

a ten indyk ... narobilas mi smaka.
DZIULKA widzę ,ze i Twój sylwuś minął bardzo wesoło i alkoholowo. Tylko tego helikoptera nie zazdroszczę ;-)
NAT,MAKUC, KANIA,WIOLI no koniec z godzinka na karmienie , bo stwierdzilam ,ze to już lekkie przegięcie. Tymbardziej ,ze nie karmię od 5miesiąca . Dlatego postanowilam sobie ,ze od nowego roku wrócę na normalny tryb. Szkoda , no ale kiedys to musialo nastąpic.
KANIA strasznie mi przykro z powodu zęba. No co za pech :-( No ale jedyna nie jestes , bo nie tak dawno sarisa miala podobną przygodę (tez w okresie swiatecznym). Siostrze jeszcze jakieś zołądkowe dolegliwosci się przypałętały?! Współczuje baaaardzo mocno. A co do wizyty dzieciaczków u dentysty to dopiero w okresie przedszkolnym.
WIOLI ciężko powiedziec jak tu zaradzic temu ,zeby chętnie chodzil w butach. Wiesz ja jak kupowałam Dorianowi zimowe , to niestety niektóre modele nie byly dobre dla niego, tzn. tez nie chcial w nich ruszyc . Ewidentnie cos mu nie gralo. Po kilku róznych modelach w jednych chodziło mu się bez problemó. Może wlasnie to wina butków.
MAŁA_MI potwornie mi przykro ,ze masz takich teściów!!! może lepiej ,zeby nie bylo ich na Waszym slubie ,bo jeszcze mogliby zepsuc ten piękny i wyjatkowy dla was dzien.
DAWIDOWE no jestes wreszcie :-*.
sarisa a Ty gdzie? Rusz dupeczkę i odpal forum . Nie wmówisz mi ,ze jeszcze nie doszlaś do siebie po sylwku , bo w to Ci nikt nie uwierzy

chyba ,ze pikolo Ci nadal szumi.