reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA ooo kurcze :-(:confused2::crazy: ja sie dzisiaj nie nadaje do myślenia. Definitywnie. A pracy mam w huk, więc tym bardziej jestem zła. P.S i zamiast pracować siedzę na BB :ninja2::oo:

reklama
Kania przykro mi z powodu zeba. A co to za kanapka była? Z czerstwego chleba? ;)
Makuc ja mam tyle samo roboty, bo cale wolne odpoczywalam/chorowalam i teraz w 1 dzien wszystko zrobic trzeba.

Natolin dzięki, że pytasz, u siostry bez zmian, wczoraj pojechała do szpitala bo dostała jakiś bóli żołądkowych, zrobili jej usg (z dzieckiem wszystko dobrze) ale nie wiedzieli skąd te bóle. Dr sugerowała żeby poszukać szpitala gdzie chirurg ma dyżur, może coś pomoże ale w sumie to nie wiem czy szukali po całej W-wie czy wrócili do domu.

Makuc u Nas dzień się zaczął o 5.30, po czym Oliwia dostała mleko, wzięłam ją do Nas i spała do 6.45 a o 7 wychodzimy do żłobka...więc na kogutach ubieranie, szykowanie...Widzisz BB ważniejsze niż praca, ja też się nie przemęczam w pierwszym dniu pracy w Nowym Roku ;-)

E-lona właściwie świeży chleb był...dziś mam wizytę u dentysty więc mam nadzieję że zaradzi szybko. Ty też się nie przemęczaj z tą pracą.

Doris zmieniły się przepisy, że zabierają Ci tę godzinkę na karmienie ???

Ostatnia edycja:
Dzień doberek

Kania może ten ząb się złamał na szczęście....oj to niedobrze z tym kręgosłupem nam kiedyś pediatra kazała się wyprowadzić z naszego miasta bo Bartek ciagle miał zapalenie oskrzeli tez mówiłam rasa dobrze jej się mówi a za pól roku byłam tu może i ty znajdziesz prace zeby nie obciążać tego kręgosłupa
Doris a czemuz to?
Elona makuc co masz zrobić dziś zrób jutro;-)
Nat ja tez przez ostatnie 3dni wlaczalam kubusiowi bajkę i jeszcze drzemalam od dziś finito jestem bardziej rozlazla niż jak wstane normalnie

Wczoraj walczylam z bólem to 1 w nocy muszę się znowu do lekarza wybrać bo juz niedaje rady....

Kania może ten ząb się złamał na szczęście....oj to niedobrze z tym kręgosłupem nam kiedyś pediatra kazała się wyprowadzić z naszego miasta bo Bartek ciagle miał zapalenie oskrzeli tez mówiłam rasa dobrze jej się mówi a za pól roku byłam tu może i ty znajdziesz prace zeby nie obciążać tego kręgosłupa
Wczoraj walczylam z bólem to 1 w nocy muszę się znowu do lekarza wybrać bo juz niedaje rady....
Ze znalezieniem pracy u mnie to w ogóle jest mega problem...więc nie liczę na to.
A Ciebie co tak boli, że przeoczyłam??? marsz do lekarza !!!

Dzien dobry wszystkim!
Tomuś nocke nawet przespał dobrze ale jak go wziełam do siebie po 6 to czuc było,ze ma lekka goraczke:-(Syropek dostał ,gorzej nie jest poki co ,wiec mam nadzieje,ze sie nie rozchoruje na dobre.

Kania oj współczuje zęba,mnie sie raz złamał i wiem jakie to denerwujące,jeszcze w Sylwestra..
Makuc E-Lonka Kania ma racje co sie bedziecie przemeczac;-)Dopiero co sie Nowy rok zaczał,jeszcze zdazycie sie napracowac:-p
Nat a jak Ty spisz a Pudzianek bajki oglada to gdzie siedzi w łozeczku??czy siedzi grzecznie prze tv?

Mam cholerstwo pod blizna po cesarce które boli strasznie odwlekam to zeby iść bo to pól roku lazenia do lekarza na rożne badania ostatnio gdy zaczęłam chodzić byłam juz na finiszu w kwietniu miałam mieć laparoskopie to dowiedziałam się ze jestem w ciąży teraz wszystko od nowa....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry