reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
tak mi się przypomniało, że i DOBRANOCKA miała zawitac do nas dzisiaj :-p
RYSIA jak to wstał? nie kładziecie go znowu? ;-) ooo u Ciebie też pokaźny arsenał! jak mi się winiacze skończą to wpadam do Was!
DOBRANOCKA nie zawitala boooo.... ze mna wisiala na telefonie:)))))))))))))))) w szoku bylam bo kwadrans przedp olnoca dzwoni do mnie polski numer... odbieram i slysze polska mowe..... pytam kto to?? a odpowiedz: DOBRANOCKA:)))))))) i zesmy pogadaly:)))))))))) z 10 minut jak nic. jak DObranocce maz dupsko stlucze za rachunek telefoniczny to uuuuuuuu...

DOBRANOCKA wielkie dzieki za neispodziewanke jaka mi zrobilas wczoaj:)))))))))) a moja mama myslala ze to mojap rzyjaciolka dzwoni i udzielala sie ciezko dopiero jak powiedzialam ze to nie ona to przestala klachac:))))jeszcze tylko bym chciala wiedziec czy dalo sie mnei zrozumiec czy nie belkotalam do telefonu:)))

witam w NOWYm ROKU:))))))))))) jezzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuu co za nooooc.............

wczoraj wieczorem jak wrocilam do domu to myslalam ze oszaleje z glodu i pragnienia:ppp ale przeciez z moim mezusiem i moja mama nie musze sie martwic o nic:))) nas bylo 3, a 4 butelki szampana, martini biale i czerwone, winko, i inne trunki ktorych juz nie pamietam:))) narabalam sie jak stodola po zniwach.... obzarlam tez. matkooo ja doslownei na oczy ledwo widzialam a ile zesmy sie usmiali to nasze:))) Leane spala, na dworze nei bylo u nas petard ku chwale ojczyzny. jak poszlismy spac (nie pamietam o ktorej??) to slyszalam jak an ulicy ktos idzie i rzyga... noz normalnie super odglosy.... mnie tez duzo nie brakowalo bo jak sie polzoylam na plecach to helikopter sie wlaczyl i pokoj zaczal mi wirowac przed oczami.... z mama sie wydurnialysmy ze szok... dzisiaj rano wstalam przed 10h ale trzymalo mnei jeszcze, leb bolal jak szlak.... zrobilam obiad porzadny -mieso w sosie musztardowym i ziemniaczki mlode przypiekane na patelni. jak mldoa poszla na sieste to stwierdzilam ze musimy sie troche przespac i ja z malzem poszismy do sypialni a mama w salonie. spalismy ponad 2h az Leane sie obudzila przed 16h:))))) w koncu mi lepetyne odpuscila. potem psozlismy na spacer z mloda i odprowadzic mame. po powrocie do domu z Leane jadlam chrupki kukurydziane.... zabrala mi mojego i gryzla sobie dwa na raz, raz 1 raz drugi, jak powiedzialam " a dasz mi troszeczke??" to Leane paluszkami wyskubala doslownie kawaleczek wielkosci muszki owocowki i wsadzila mi do buzi... podzielila sie ze szok....
przy okazji dzisiaj w koncu dowiedzialam sie na co od prau dni Leane mowi PUPA. pokazuje mi na komode u gory i PUPA i PUPA, no wiec wzielam ja dzisiaj i przy komodzie pytam gdzie jest PUPA ??? a Leane pokazala na.... pudelkoa z dlugopisami ktorym uwielbia sie bawic!!!!!!!!!!! nazwala po swojemu PUPA i juz. wazne ze glupia tepa matka wie o co chodzi.... pozniej zasuwa po podlodze i puscila pierdziuszka smierdziuszka tak glosno i dlugo ze noramlnie stary by sie nei powstydzil...., a najsmieszniejsze bylo to ze potem zatrzymala sie i spojrzala na swoja dupke z niedowierzaniem:))))))))) smialismy sie z niej jak nie wiem:)))

pozniej bawilam sie z nia w jej nowa kuchnie ktora dostala od szwagierki na gwiazdke, to do piekarnika kuchenki wkladala drewniane klocki:)))) pozniej ukladalysmy wieze z klockow takich duzych a jak przyszla jej godzina ( uregulowana jest jak zegarek) to nagle olala klocki i mowi " dudu???" (chodzilo o dudusia bo jak spanie ja lapie i zmeczenie to od razu dudusia musi miec). mowie ze dudus jest w salonie, a Leane do mnie po francusku " daj!". poszlam przynioslam to cala hepi:))) wziela tego dudusia i idzie z nim do meza i pokazuje na kuchnie ze ona chce jesc:))) "niam niam"!! maz grzeje jedzonko a ona skomli jak szczeniak na zasadzie " co tak wolno??". pozniej ja wykapalam, wariowalysmy w lazience, uzarla mnei w palec ze myslalam ze nei pusci a ona oczywiscie smiech na calego.noooo sie napisalam:)))

u mnie mąż chce kota, ale ja po tym jak nasz kotek wypadł z okna jak byłam w ciązy, i bardzo to przeżywała, jeszcze nie jestem gotowa i mimo, że kocham koty raczej jestem na nie.

co do nauczycieli, to ja mam wstret do takich co nie równomiernie traktują swoich uczniów, mają pupli i resztę, bzzzz.. zły temat

laseczki te co macie mnie na FB , zglosilam nowe 3 fotki do konkursu i jakbyscie mogly codzinnie lub w miare mowzliwosci kliknac na +1 obok fotki Leane to bede was baaardzo mocno kochac:))) dwie fotki w stroju mikolajki a jedna ta w bialym kapelusiku jak mniejsza byla. proooosze:))

Co tu taka cisza? :-(
Oszaleję przez Was ze smutku :-(

Dziulka widzę, że imprezka była udana ;-) A kto do Leane wstał rano jak wszyscy po alkoholu? ;-)

Margerrita​ pamiętam Twoją historię z kotkiem :-( Bardzo przykre :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry