makuc
Fanka BB :)
E-LONA czyli wydaje mi się, że moje wyobrażenie o Tobie jako nauczycielce raczej nie odbiega zbytnio od rzeczywistości. Ale wydaje mi się, że to jest własnie złoty środek - takie postepowanie o którym mówisz. Jak klasa nie drażni to i Ty jesteś ok. Gorzej jak podpadną ;-)
ELWIRKA brawa dla Oli. A psu nie dawałaś żadnych leków uspokajających? Mój jakby w nami w domu został to na 100% byśmy do weta poszli po jakieś "psie wyciszacze". Zwierzęta jednak przezywają traume w takich momentach jak np. Sylwester.
EMIŚ uuu współczuję ataku listwy. Nieźle Ci się musiało oberwać, skoro masz lekko skroń rozciętą
a ja się dalej zapytuje gdzie się reszta podziała?

ELWIRKA brawa dla Oli. A psu nie dawałaś żadnych leków uspokajających? Mój jakby w nami w domu został to na 100% byśmy do weta poszli po jakieś "psie wyciszacze". Zwierzęta jednak przezywają traume w takich momentach jak np. Sylwester.
EMIŚ uuu współczuję ataku listwy. Nieźle Ci się musiało oberwać, skoro masz lekko skroń rozciętą

a ja się dalej zapytuje gdzie się reszta podziała?

A dzisiaj cały dzień z mężem cierpimy ;-) niestety Patryk nie dał nam taryfy ulgowej i energii miał dzisiaj za dwoje
Najgorsze jest to że jutro do pracy trzeba iść