reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIA strasznie mi przykro z powodu zęba. No co za pech :-( No ale jedyna nie jestes , bo nie tak dawno sarisa miala podobną przygodę (tez w okresie swiatecznym). Siostrze jeszcze jakieś zołądkowe dolegliwosci się przypałętały?! Współczuje baaaardzo mocno. A co do wizyty dzieciaczków u dentysty to dopiero w okresie przedszkolnym.
Niestety pech...
A co do siostry, to ten pasożyt robi jej spustoszenie w organizmie stąd pewnie te dolegliwości.
W tym tygodniu ma mieć wyniki badań, zobaczymy co dalej.
Szacun za posta, szybciutko nadrobiłaś zaległości.
Mam nadzieję że i mnie tak szybko pójdzie jak będzie czas.

Doris, Moriam dzięki za info :-)
Ragna fajnie macie :-) Trzymam kciuki za fachowe wstawienie drzwi !!!

reklama
Ragna kciuki trzyma, żeby ta ekipa nie wywinęła takiego numeru jak poprzednia.
Mała_mi nie rozmawiaj z teściową to będziesz humor miała lepszy, bo nie zepsuje Ci go głupimi gadkami. Z jednej strony cieszyłabym się, że ich na ślubie nie będzie, a z drugiej przykro, że Twój mąż ma takich okropnych rodziców, bo rodziców ma się tylko jednych.

Wkurzyłam się, bo nie lubię mieć zajęć indywidualnych tym bardziej, że wiem, że ten uczeń w ogóle nic nie chce robić i uważa, że jak ma zajęcia indywidualne to tak jakby miał wakacje. Nie jest to uczeń z ubytkami umysłowymi tylko ze względu na częste nieobecności ma te indywidualne (często jeździ na rehabilitacje). Na dodatek jeżeli zajęcia się nie odbędą to potem trzeba je odrabiać co wiąże się z kolejnym problemem, bo trzeba znaleźć taki termin, żeby pasował.
Mnie jest dobrze z tymi okienkami, bo posprawdzam coś, a w domu jak w domu, czasu mało.

Sarisa no to wiesz co ci zrobią teraz te renifery ;-)

Maga76 i jak dzisiaj niunia?

Happy ja też dupek nie podesłałam ;-)

Mała mi jakos specjalnie nie zazdroszcze przygotowan bo mam kiepskie wspomnienia z polskiej ambasady i kulki innych miejsc.
A co całej sutuacji to podzwiam że tak dzielnie znosisz to pomieszkiwanie z teściami.

Rysia z chorowaniem niestety mam podobnie tylko ja nie oglądam nawet miejsca pracy a szef mnie.

e-lona szkoda że mi poblokowanio qrniq w pracy ale pocieszam sie grami tupy ecape.

emiliab zrób obdukcje i powiedz że cię biują w domu może jakieś odszkodowanie wpadnie;-)

elwirka moj poprzedni terier tak panicznie bał się strzelenia że mu wsadzalismy wate w uszy i przed tydzień spacerki był obowiązkowo na smyczy co dla niego było dość dziwne. Zawsze się pilnował ale lepiej było nie ryzykować aby się przestraszył, gdzieś poleciał i zginął.

Doris a dlaczego koniec z czasem na karmienie? nuie ma terminu na to. U mnie trzeba mieć zaświadczenie a lekarka powiedziała że do 2 lat to nie ma problemu.

Kania ząbka współczuje ech. A jak niunia poszła dzisiaj do żłobka?

sheeney dla mie oglądanie TV przez Laure to abstrakcja a już tymbardziej bajek. Narazie ją to nie interesuje.

Wioli to chyba się cieszysz że teściowa nie przyjedzie

Natolin mi nawet teraz nie chce wejść strona ze żłobkami

moriam dzieki za info bo nie wiedziałam kiedy powinnam z Laurką pójść

to was przeleciałam ale sądze że wszystko się tu pomiesza bo nie mam aktualizacji przglądarki. Mam poblokowane przez informatyków a przecież nie zadzwonie i nie powiem że jes mi to potrzebne aby pisać na bb bo by mnie smiechem zabili

Kania całkiem nieźle się odnalazła. Widać ogromną różnice w rozwoju i to że Panie naprawde nie siedzą tylko coś robią z dziećmi. np jak niunia kręci się w kułeczko do muzyki to bierze ręce na biodra. Zaczeła robić na nocnik, je całkiem nieźle sama. A ostanim hitem to stukanie się w głowe jak dziadek ją poucza.

Kania całkiem nieźle się odnalazła. Widać ogromną różnice w rozwoju i to że Panie naprawde nie siedzą tylko coś robią z dziećmi. np jak niunia kręci się w kułeczko do muzyki to bierze ręce na biodra. Zaczeła robić na nocnik, je całkiem nieźle sama. A ostanim hitem to stukanie się w głowe jak dziadek ją poucza.
Cieszę się, że jej tam dobrze. Sama chce robić na nocnik, czy po prostu sadzasz ją a Ona nie protestuje. Jak często w domu ją sadzasz. A z tym pukaniem w czółko to musi komicznie wyglądać, chciałabym to zobaczyć :-)

Tak mnie głowa boli, że mam wrażenie że mi zaraz pęknie :-(

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry