reklama

Październikowe Mamy 2010

Heloł :-) ja się tylko witam bo niestety na więcej brak czasu nie pozwala :sorry:

doczytałam tylko, że dorisek już już nie ma przerwy na karmienie ... kochana współczuje, i mnie to za jakiś czas czeka i aż mnie skręca że tak nie może być zawsze buuuu :-( Trzymaj się kochana :*

nat
, dzięki za wieści od nice!

A reszcie ślę buziaki :*** i uciekam ...

reklama
Elona z boczkiem i z jakimś mieskiem wedzonym kiełbasy nie dajemy zreszta ja i tak wszystko wyciągam bo nielubie:-D
Nat kiedy mogę liczyć na wejście do zamkniętego grona?

Wróciłam ze sklepu byłam po lód i po deskę do krojenia spadła mi i polamala się na pól przy okazji kupiłam ciacho czekoladowe i kawę latte mniam

Wioli to nie jest tylko moja decyzja :-) Pół roku pisania z nami to minimum :-)

Gdzie jest Kroma, Sariska?

W ogóle nie wiadomo co w Sylwestra się działo z Efą??

Strip
to już chyba całkiem o nas zapomniała :baffled:

Ostatnia edycja:
Widzę, że znów nie za wielki ruch, co ma swoje plusy, bo nadrabiania mało. Natolin, czy to znaczy, że Nice już w szpitalu? Trochę szybko chyba, co? Mam nadzieję, że wszystko OK. Uchyl na otwartym choć rąbka tajemnicy.
Coś mi się zdaje, że Hani jakiś ząbek idzie, bo znów cały czas coś w buzi, głównie rączki, dziąseł dotknąć nie da, ale to żadna nowość i apetyt ma trochę mniejszy. Oby bezproblemowo wyszedł tylko. A poza tym to spokojnie siedzimy z rodzicami i nic wielkiego się nie dzieje:)
Pewnie się dziś nie poudzielam, bo strasznie słaby net tutaj mam, więc jakby co, to dobranoc:)

Coś czuje ze zanim te pól roku minie to juz tu nikogo niebedzie gdzie jesteście dziewczyny?kasis to juz wieki Niebylo kroma mamaagusi ida happy Alicja kahaa ikaa kania efa sheeney sariska czarodziejka come back dziulka pewnie wieczorem wpadnie jak po ogień

Zapomniałabym o makuc i rysi ale wstyd

wioli też się martwię, że zaraz będzie koniec forum :-(
a tak próbuje sobie przypomnieć kiedy się zaczęłaś udzielać tutaj i nie mogę sobie przypomnieć :eek:
Ragna jeśli chodzi o nice​ to już jest jej termin :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry