reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
laseczki te co macie mnie na FB , zglosilam nowe 3 fotki do konkursu i jakbyscie mogly codzinnie lub w miare mowzliwosci kliknac na +1 obok fotki Leane to bede was baaardzo mocno kochac:))) dwie fotki w stroju mikolajki a jedna ta w bialym kapelusiku jak mniejsza byla. proooosze:))
zagłosowane

Mała mi współczuje i tule mocno
Kania współczuje zęba,ja mam sam korzeń do wyrwania czeka mnie chirurgNat jak nice urodziła już

Fakt coś się pustawo robi na forum

Obiecuje raz dziennie chociaż do was zaglądać

Oli już dużo chodzi fakt sztywno i czesto upada,ale prubuję.Teraz smacznie śpi i i juz czwarta nocka z jedna pobudka,nie zapeszam oby tak dalej

Wpadam jak po ogień.... melduję że u nas prawie wszystko w porzadku... Mąż był dziś z Filipem u lekarza..Nie chciała po raz kolejny przepisywać antybiotyu więc skończyło się na Pulmeo i Clerastinum i Deflegminie.. :-(Kiedy to chorubsko nas opuści masakra jakaś.. najgorszy jest kaszel do tego skład w pracy totalnie okrojony i nie ma szans na L4 za bardzo :-(Nocka sylwestrowo noworoczna znośna- Ffii po fajerwerkach poszedł spać bez problemu, a ja razem z nim.. a rano... no cóż mały ból głowy który szybko minoł.. a teraz byle do czwartku:-)

Buziole dla wszystkich mamusiek i dzieciaczków :* przepraszam ale nie mam weny do czytania wstecz:sorry: a miałam się jeszcze pytać czy wiecie od kogo mógł być ten zaginiony telefon

Elwirka trzymam za słowo! :-)
I cieszę się, że nocki lepsze.
Nice jeszcze nie urodziła

Frogg ja nie wiem, zdrowia dla Filipka! Może kupisz inhalator i inhalacje będziesz robić małemu?

Ostatnia edycja:
Nadrobiłam braki choć przyznam dużo tego nie było ;-)

A i zaczęłam A6W robić. Dzisiaj dzień 5.
Ty jeszcze chudzinko ćwiczysz? Z czego się odchudzasz??? Wymiana smsów pomiędzy Tobą a mamą o treści wyczerpującej ;-) i ponawiam pytanie - jak Alicja i jej bródka?
Wioli83 fajnie, że wypad przed sylestrowy Wam się udał a chłopcy dali pospać :-)
Ja na kręglach w ogóle w życiu nie byłam a słyszałam ze spoko zabawa :-)
W Sylwestra tak poszalałaś że Cię główka bolała??? Dla pocieszenia mnie też...

Ragn
a jeśli chodzi o ulewanie to Oliwi też się kilka razy zdarzyło, jeśli to incydentalne to nie masz się czym martwić. A jeśli chodzi o fajerwerki i psy, to moich rodziców pies całą noc Sylwestrową przeleżał w łazience, strasznie się boi.

Sheeney spałaszowaliście 9 kg indorka???

Miniu, Maga, Rysia, Frogg zdrówka dla Waszych Skarbów !!!
Elwirka gratuluję Oliwii pierwszych kroczków :-) Super że w końcu nocki u Was coraz to lepsze :-)

Elizabennett koniecznie z tymi bólami w klatce piersiowej wybierz się do lekarza, może to po prostu nerwobóle, niestety też ich ostatnio doświadczyłam... A jak teściowa się czuje???

Kroma imprezka się udała???

Kahaa współczuję dobrych rad i uwag teściowej.
Ida doczytałam że całkiem miło spędziłaś Sylwestrowy wieczór i obudziłaś się bez kaca :-)

Rysia odespałaś już Sylwestra??? A jak Miłosz się czuje???

Emiliab ojej współczuję guzola i rozciętej skroni.
Roxannka, Ika, Sheeney, Dziulka cieszę się, że u Was też sylwester udany :-)

E-lona i jak udało Ci się wszystko posprawdzać???

Natolin dzięki za wieści od Nice, życzę jej szybkiego i szczęśliwego rozwiązania a pralkę już sprawdziłaś tzn. poziomicą???

Kania i jesteście pokłóceni? nie odzywacie się?
ja też się kładę, ale nie ze względu na męża tylko na senność ;-)
bez drzemki dzisiaj funkcjonuję, a to nie dla mnie takie dni ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry