reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
witam wieczorkowo. w pracy jakos wszyscy dzisiaj wymeczeni byli i to od rana, a ja pracowalam od 9-14.30 i potem 2h przerwy i pwrot i rypanko do 20.40. tymbardziej padam na kichawe.

wazne ze w przerwie widzialam sie z glizdusiem moim slodkim, nawet sie pobawilam troche i uslyszalam nowe slwo po polsku: KOLKO.

poza tym moj maz pojechal z moim autem do wyceny szkody i naprawy i szanowne sqrwiele jak uslysza kwote w sadzie to beda plakac ku mojej radosci!!! naprawa auta dwukrotnie przewyzsza jego wartosc!!!!!! cieszy mnie to bo splace kredyt i nowa bryczke se kupie. fakt ze przyzwyczailam sie do mjego autka ale coz....

DORIS skoro bielizna sie sprawdzila to spoko:))))))))))))

MALA MI gorszego parapetu od twojej tesciowej nei widzialam!!!! co za szmata!!!! szczerze??? moi tesciowie tzn exa rodzice nie mieli byc wcale na weselu ani jego rodzina, bo zesmy byli skloceni z tesciem i braciszkiem eksa, i zlotowki do wesela nei dolozyli, w koncu moja mama ublaala mojego ojca ze jednak mojemu ex glupio bedzie bez rodziny na slubie i weselu i zaprosilismy ich. w kazdym razie mieli powiedziane ze jeden wychyl z czyjejkolwiek strony i leca z wesela na pysk wszyscy jak jeden. w twoim przypadku mysle ze lepiej bedzie jak ich nei bedzie, nie bedziesz zestresowana czy szanowna tesciowka odpierdzieli numer!!!! a co do waszych szczoteczek do zebow to.... przysiegam jak tu siedze ze kupilabym wibrator jakis najtanszy i postawila w lazience zamiast szczoteczki !!!!! juz by ta baba ze mna se nie pograla.... na twoi miejscu okaz jej tyle serca co ona tobie i twojemu mezowi. jak suka moze powiedziec tak o swoich dzieciach a szczegolnie o nim?? to jest matka??? jak dla mnei to jest qrwa stara nei warta kopniecia w dupe. jeeeeejuuuuuuu ale sie zezlilam....

KANIA miejmy nadzieje ze wyniki siostry beda w porzadku. musza byc i juz!!!!

FROGGUS jak fajnei cie widziec na bb:)))

DAWIDOWE nie ukrywam ze mi cie tu brakowalo glizdencjo:))) jak tam?? dietujemy sie??? ja chyba w przyszlym tygodniu zaczne.

a tak wogole to gdzie jest IDA, HAPPY, ALICJA, SARISKA, oraz inne nasze sloneczka :)))

IDUSIEK jestes?? a juz myslalam ze sama se mam to piwo wypic....

niech ktos mi pomoze bo dostane szalu... MAKUC wiem ze juz pisalas mi o tym ale... nadal nie moge wstawic fotek na galerie!!!! probowalam usuwac posty stare z fotkami: nie chca sie usunac, jak nacisne: skasuj, to mi pisze " blad na stronie". dostaje wscieklizny bo wszystko musze rzucac na picasse!!!! niech ktos mi pomoze ,zebym mogla wstawiac fotki. NAT ty maasz lepetyne na karku moze napisz do kogos bo ja nie wiem do kogo, zeby ewentualnie pousuwac wszystkie moje posty jesli taka jest koneicznosc, albo nie wiem co... z kompem mam wszystko wp orzadku.....

ahaaa, dzisiaj do pracy ubralam sie inaczej niz zwykle, mimo mojego cielska, getry, tunika welniana à la sukienka, i botki. czulam sie w miare dobrze a widzialam przy okazji spojrzenia kolezanek... dwie sa zarypiscie zazdrosne a ja na to leje:))

Frogg zdrówka dla Filipka i brawo dla p. doktor, że nie chciała antybiotyku, bo moze uda się bez tego wyleczyć.
Kania sprawdziłam 3 grupy i resztę jutro, bo nie mam kiedy.
Wioli, Kania, Elwirka przykro mi z powodu kłótni z drugimi połówkami.
Dziulka to fajnie, że nowe autko będziesz mogła kupić.
Ida a zagrałam sobie w kalambury, ale to tak dla przypomnienia i w coś tam jeszcze, ale zapomniałam. Dzisiaj to w ogóle nie miałam czasu tam wejść.

Lecę do wyrka, bo jutro do pracy trzeba wstać, ale dobrze, że tylko na 3 dni. JA wykąpana, chałupa posprzątana. Jeszcze tylko mąż musi umyć podłogi.
Dobrej nocy.

ja podlogi to chyba jutro opierdziele w ramach popracowej rekreacji:))

a co do auta to puki co to nawet chyba nie bede kupowac zadnego bo po co ma stac jak mam do pracy 3 minuty na bucie??? jak zmienie robote to wtedy kupie, tego towaru nigdy nei zabraknie. szkoda mi tylko ze tak sie stalo ale z drugiej strony pragne gnojom spojrzec w oczy w sadzie.... baaardzo dosadnie i gleboko.... a potrafie puscic tak wredne spojrzenie ze krew w zylach zastyga...

Jejjjju

Normalnie nie ma co nadrabiac :szok:

DAWIDOWE super ,ze Laura tak swietnie rozwija się w złobku. Z tym nocnikiem to w szoku jestem,ze sama przynosi i siada. Brawo!

KANIA ból głowy ustał wreszcie? Szkoda ,ze małz Cię wkurzył. Dużo stresów ostatnio macie. Tulam mocno :-*

ELWIRKA ufff , dobrze czytac ,ze wreszcie u Ciebie nocki lepsze.

FROGG zdróweczka dla Fifkulca. I ja podobnie jak Ty mówię : byle do czwartku ;-)

WIOLI a co Twój luby nawywijał? Widzę ,ze jeszcze ELWIRKA wkurzona na małża. Ehhh , a miało być tak pieknie ....

DZIULKA a ja nic nie wiem ,ze Ty autko rozbiłas. Co się stało ,ze do sądu musisz z tym isc? A spojrzenia zazdrosnych kolezanek to chyba widok bezcenny :-D

E_LONA już widzę jak mój myje podłogi o północy – hahaha :-D. Dobrze sobie go wychowałas.

A ja zapomniałam Wam napisac ,ze kalendarze doszły w piątek i wyszły suuuuper. Juz się nie mogę doczekać jak wręcze je dziadkom 21-go stycznia :-D, będą zachwyceni.

Witam się o poranku :-)
Dziewczyny co z Wami? Piszemy ;-)
U mnie dzisiaj w nocy była przerwa w śnie między 4 a 5:30 na wiercenie się po łóżku i różne inne atrakcje, więc już marzę o drzemce.
Doris witaj :-)
Dobrze, że kalendarze wyszły super :-) Dziadkowie się ucieszą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry