witam wieczorkowo. w pracy jakos wszyscy dzisiaj wymeczeni byli i to od rana, a ja pracowalam od 9-14.30 i potem 2h przerwy i pwrot i rypanko do 20.40. tymbardziej padam na kichawe.
wazne ze w przerwie widzialam sie z glizdusiem moim slodkim, nawet sie pobawilam troche i uslyszalam nowe slwo po polsku: KOLKO.
poza tym moj maz pojechal z moim autem do wyceny szkody i naprawy i szanowne sqrwiele jak uslysza kwote w sadzie to beda plakac ku mojej radosci!!! naprawa auta dwukrotnie przewyzsza jego wartosc!!!!!! cieszy mnie to bo splace kredyt i nowa bryczke se kupie. fakt ze przyzwyczailam sie do mjego autka ale coz....
DORIS skoro bielizna sie sprawdzila to spoko

)))))))))))
MALA MI gorszego parapetu od twojej tesciowej nei widzialam!!!! co za szmata!!!! szczerze??? moi tesciowie tzn exa rodzice nie mieli byc wcale na weselu ani jego rodzina, bo zesmy byli skloceni z tesciem i braciszkiem eksa, i zlotowki do wesela nei dolozyli, w koncu moja mama ublaala mojego ojca ze jednak mojemu ex glupio bedzie bez rodziny na slubie i weselu i zaprosilismy ich. w kazdym razie mieli powiedziane ze jeden wychyl z czyjejkolwiek strony i leca z wesela na pysk wszyscy jak jeden. w twoim przypadku mysle ze lepiej bedzie jak ich nei bedzie, nie bedziesz zestresowana czy szanowna tesciowka odpierdzieli numer!!!! a co do waszych szczoteczek do zebow to.... przysiegam jak tu siedze ze kupilabym wibrator jakis najtanszy i postawila w lazience zamiast szczoteczki !!!!! juz by ta baba ze mna se nie pograla.... na twoi miejscu okaz jej tyle serca co ona tobie i twojemu mezowi. jak suka moze powiedziec tak o swoich dzieciach a szczegolnie o nim?? to jest matka??? jak dla mnei to jest qrwa stara nei warta kopniecia w dupe. jeeeeejuuuuuuu ale sie zezlilam....
KANIA miejmy nadzieje ze wyniki siostry beda w porzadku. musza byc i juz!!!!
FROGGUS jak fajnei cie widziec na bb

))
DAWIDOWE nie ukrywam ze mi cie tu brakowalo glizdencjo

)) jak tam?? dietujemy sie??? ja chyba w przyszlym tygodniu zaczne.
a tak wogole to gdzie jest IDA, HAPPY, ALICJA, SARISKA, oraz inne nasze sloneczka

))