reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ufffffffffffff nadrobiłam...

Nat czemu Cię martwi??? nikogo do niczego nie zmusisz...
Elwirka współczuję kłótni z mężem, mam nadzieję że dziś u Ciebie i Wioli lepiej.
E-lona Ty to z mężusiem masz dobrze, podłogi Ci zmywa :-)
Doris ja żyję ostatnio w ciągłym stresie...a ból głowy minął :-) Cieszę się że kalendarze w końcu dotarły, ja też chcę zamówić dla moich.
Frogg zdrówka do Fifiego !!!
Dziulka zazdrosne koleżanki to nie koleżanki ;-) a co do auta to trzymam kciuki, żeby się wszystko w sądzie udało :-)
Ida cosik oszczędna w słowach, do mnie nic nie napisałaś buuuu :-(

kania, no to napiszę zapytanko: coś ty ostatnio taka nieuchwytna??? ;-)a oszczędnam bo jak czasem przeczytam post czy dwa to już nie mam jak odpisać, potem zapominam co czytałam i o... ale o cię pamiętam olłejs, więc spoko luz:-D

Jestem i ja.
Widzę, że trochę do nadrobienia mam, co nieukrywam, że mnie niezmiernie cieszy. Tylko pytanie za 100 pktów brzmi 'kiedy ja to nadrobię' ?:eek::confused2: chociaż może teraz coś mi się doczytać uda? D. dzisiaj w domu, Alicja je właśnie drugie śniadanie (pierwszym się nie najadła a było sporawe), szefa jeszcze nie ma, więc hulaj dusza :-p
KANIA trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją siostrę! i przerażam się za każdym razem jak piszesz, że coś jest u niej nie tak. A jeszcze apropo to przypomniał mi się brat Twojego męża. Rozprawiliście się z nim jakoś? Alicja ma się juz dobrze, dziękuję że pytasz (i pamiętasz) :* tylko podbródek średnio ładnie wygląda. Ale to już szczegół.
DORIS jestem pod wrażeniem Twoich postów! nie weidziałam, że masz aż tak dlugie włosy. Ja chyba bym sobie z takimi rady nie dala tym bardziej, że moje to się lubia puszyć i stroszyć :crazy:
NAT i udało Ci się w końcu głosić chęć zapisania Piotrusia do żłobka?
MAŁAMI brak mi słów odnośnie Twojej teściowej i współczuję, że musisz tego wszystkiego doświadczać.
o DAWIDOWE, jesteś!
RAGNA mam nadzieję, że chociaż dzisiaj ud się Wam spacer zaliczyć. W Lbn zimno i leje, więc u nas z dłuższej wyprawy gdziekolwiek nici dzisiaj. Tym bardziej, że na wypogodzenie się nie zapowiada a wręcz przeciwnie.
E-LONA a nie możesz powiedzieć, że nie chcesz tych zajęć indywidualnych? że Ci kompletnie nie pasują? Czy to jest od razu z góry narzucane?
WIOLI miło, że o mnie pamiętasz.Wiem, że miałam Ci coś bardziej istotnego napisać ale :zawstydzona/y: zapomniała. No cóż. Może zaraz mi szare komórki zaskoczą.
FROGG zdrówka dla Fifiego! dużo, dużo! i fajnie, że do nas zaglądasz. Nawet jeżeli jest to tlyko kilka zdań. To samo zresztą się ROXI tyczy. Wpadajcie kobiety tu nawet na sekundę. Wasze posty dużo dla mnie znaczą!
MORIAM jasne! :-):-):-) to od kiedy zaczynamy? bo u mnie na 5tym dniu się skończyło. IDEK dłączasz?
DZIULKA wieczorem Ci pomogę z tymi zdjęciami. obiecuję.

widzę, że jednak nie było tego za dużo.
ech.
idę pracować.

reklama
KANIA trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją siostrę! i przerażam się za każdym razem jak piszesz, że coś jest u niej nie tak. A jeszcze apropo to przypomniał mi się brat Twojego męża. Rozprawiliście się z nim jakoś? Alicja ma się juz dobrze, dziękuję że pytasz (i pamiętasz) :* tylko podbródek średnio ładnie wygląda. Ale to już szczegół.
Dzięki :*** Kobieto ja drżę kiedy dostaję od niej jakąś wiadomość...Co do szwagra przeprosił Nas, zabalował ostro i nie chciał się nikomu pokazywać w takim stanie. To go wcale nie tłumaczy, bo telefon baran zamiast wykorzystać, napisać czy zadzwonić to wyłączył.
Cieszę się że Alicja czuje się już lepiej, a ten podbródek to może rzeczywiście tymi ściągającymi plasterkami potraktować??? A co do ćwiczeń chętnie bym się do Was przyłączyła :-) Miłej pracy !!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry