Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kania to faktycznie szwagier BAAARDZOOO niepoważny!
a miałam Cię już wcześniej pytać, bo jakoś nie zarejestrowałam tego - w którym tygodniu siostra jest?
frogg ale jak byś nie miała z kim zostawić Fifiego to jakie miała byś wyjście z L4
Dziuluś zaczne ale mam troche zakupów i szkoda mi aby to wyrzuć bo na kasie nie śpie.
A co do braku możliwosci napisz do o problemie do administratorów. Pracują tam fajni ludzie i chętnie pomagają. Jak miałam jakiś prboelm to stawali na uszach i prblem rozwiazny.
Doris przynajmniej dobrze ze jestes z nich zadowolona.
Kania szwagra to ja pomimo przeprosn to bym rozszarpała. Tak jak napisałaś skoro nie chciał sie na oczy pokazywać to mogł zadzwonic i nawet skłamac że coś ale tak zrobic jak on to tragedia.
padłam wczoraj o 21 i ledwo podniosłam się o 5. Dziś od 16 trzymać kciuki aby nie okazało się że Laura ma zapalenie oskrzeli bo zapisałam ją do lekarza.
A dziś siedze w pracy. Naszczeście jest spokojnie ale lada chwila się rozkręci
Kochane witam sie dopiero dzis i zycze wszystkiego Naj w Nowy roku .....nie mialam kiedy zajrzec, bo z mezus z nami w domku i przy tej pogodzie jedtesmy orawie caly czas na polku albo w gosciach, ale ten luksus sie konczy bo jedzie na 3dni , ale sa plusy vede niala czas na Bb . Bede wieczorkiem i mam nadzieje, ze wszystko nadrobie ....
Milego popoludnia
No myślałam że zaryje ryjkiem na klawiaturze. Zrobiłam sobie kawy. A ponieważ pije kawe na rok to mam nadzieje że zadziała. Natolin ona mi troche rzęzi i jak odkaszle to jest cisza i spokoj. Śpi spokojnie i ma spokojny oddech ale po wstaniu musi sie wykaszleć tak odkrztuśnie. Nie słysze gwizdów. Któraś tak miała bo szukam pocieszenia że to nie oskrzela ani płuca.
Dawidowe Oliwia miała tak z rana ale niestety później już zaczęło ją dusić w nocy i wdało się jednak zapalenie więc dobrze, że idziesz do dr bo możesz zapobiec temu. Teraz też mi coś zaczyna pokasływać ale to suchy kaszelek i sporadyczny, jakby jej coś zaleciało czy co...