reklama

Październikowe Mamy 2010

Rysia wróci wróci
Ragna elona ja całej winny na siebie nie zrzucam czasem mój k potrafi mi podnieść adrenaline i czasem mówię raz drugi jak niedociera to dosadniej my sie Umówiliśmy ze on będzie unikał robienia lub mówienia rzeczy drazniacych mnie a ja będę panować nad emocjami jak czasem z czymś wyskoczy

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje!
Straaasznie Was przepraszam(a szczególnie ciebie,natolinko). Miałam być dzisiaj więcej z wami,ale po wczorajszym skończonym malowaniu kuchni-dzisiaj skończyliśmy robić porządki. I to takie baaardzo generalne. Prawie wszystkie szafki sprzątnięte,wyrzucone wszystko,co już kompletnie nie jest potrzebne:tak:. Dzięki takiemu sprzataniu znaleźliśny kilka słoików z kompotem nienadającym się do picia:zawstydzona/y:. Tylko wiśnie z tych słoików były jeszcze zdatne do jedzenia(właśnie się zajadam;-)). Ale mój pomysłowy mąż przelal wszystko do butla i...za pół roku będzie można pić;-);-);-);-). Tak więc zeszło nam strasznie dużo czasu. W międzyczasie trzeba było zająć się Frankiem,wyprawić Kubę do szkoły,zrobić obiad(i go zjeść;-)). Oraz pojechać do tesco na ostatnie zakupy:-D. I tu się uradowałam,bo kupiłam sobie buty-trapery. Małżowi baaardzo się spodobały(mi zresztą też;-)) i "kazał" mi je wziąć. Nieważne,że były to buty dziecięce dla chłopców-ważne,że mi się podobały:tak:. Ufff,ale się rozpisałam...
Teraz spróbuję odpisać,co zapamiętałam:
czarodziejka wszystkiego najnajnajnajlepszego z okazji wczorajszych urodzin! Niech zawsze świeci ci słońce
wioli
wszystkiego najlepszego z okazji 8 rocznicy. My w czerwcu będziemy mieli 9-ślubu:tak:
mała_mi tak bardzo mi cię szkoda:********
makuc,rysia strasznie mi przykro,że tak żle się wam układa z waszymi chłopami:****
e-lona,sheeney gratulacje ząbkowe dla Laury i Tomusia:happy:
dobranocka studia fajnie wyglądają,ale może na razie sobie odpuść,co? Ja wiem,że jesteś Matka Polka,ale pamiętaj,na naukę nigdy nie będzie za późno. W każdym razie trzymam kciuki za słuszną dla ciebie decyzję:***

Co do legitymacji ubezp.to chyba jest tak,że już nie wystawiają nowych,ale jeżeli ktoś ma,to pieczątkę pracodawca postawi:tak:

Ragna ja sobie nie obiecuję, że ostatni raz tylko, że postaram się bardziej panować nad nerwami. Często mam tak, że zrzucam winę na męża o różne rzeczy, np. wczoraj już miałam mu powiedzieć, że Laura nie śpi przez to, że wyciągnął ją z łóżeczka, ale udało mi się powstrzymać. Staram się bardziej myśleć nad tym co chcę powiedzieć.
To trochę udało Ci się kupić. Ja w końcu muszę udać się na zakup butów na zimę, bo na koniec stycznia śnieg zapowiadali na tefałenie.

O, nie słyszałam, że ma być śnieg. Fajnie, wreszcie zima będzie zimą:) Może jednak kupię Hance sanki. Na Śląsku pod koniec stycznia ferie się zaczynają, nie? Może się dzieciakom uda.

Czarodziejka przypomnialas mi zeby zjeść kolacje;-)
Elwirka co tam u was?
Emis to sie napracowaliscie i efekt w postaci winka będzie smacznym podziekowaniem;-)Ale bym sie napila takiego wina domowej roboty mniam

reklama
Ragna tak pod koniec stycznia u mnie ferie, ale zobaczymy czy prognozy się sprawdza.
Emilia to się napracowaliście. A winko na pewno bedzie pyszne.
Nat Ciebie to dopiero przydałoby się olać, ale zimnym prysznicem to się obudzisz i zostaniesz na dłużej. ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry