reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona kupiłam takie kubeczki nakładane na siebie do budowania wieży oraz drewniany pociąg z klocków.
Wioli to ci suprise synuś sprawił :-)
Roxannka czyli mniej więcej podobnie jak i u mnie. Patryk nie śpi z powodu kataru??? Czy też coś innego mu dolega??? A do żłobka chodził teraz? Dzionek pracowity mimo @ był, jestem z siebie dumna, bo gdyby to była niedziela to bym pewnie większą jej część przeleżała pod kocykiem.
Nat to tylko rodzicom podziękować trzeba ;-)

reklama
Nat wcale się nie dziwię i rozumie.
Wioli83 oj tam focha się mężowego boisz???

Mój mi dziś zapowiedział, że na kosza idzie jutro grać, a ja mu na to, idź graj ile chcesz :-)
Jeszcze kilka dni temu sama go wyganiałam, bo mi w domu zdziadzieje heh :-)

kania, ja już sama nie wiem od czego on nie śpi, katar, kaszel, zęby, żłobek ehhh chyba wszystko naraz. Panie w żłobku pocieszają że wielu rodziców się na to skarży, taki etap w życiu naszych małych żuczków i tyle :sorry2: Chodzi do żłobka ale nie wiem czy w poniedziałek pójdzie, niby jest zdrowy ale coś tam się dzieje, narazie obserwujemy i jutro trzeba bedzie zdecydować :happy2:

nat, prawdziwi dziadkowie :-)

wioli, o rekinach to ja znam tylko szczęki ;-) miłego oglądania!

A ja sobie siedze w słuchawkach i słucham muzyki, jest pięknie, tylko chyba pora do łóżka bo coś czuje że znowu sobie nie pośpimy :dry:

Jakiej muzy słuchasz Roxi???
Sarisa, Doris dawno nie było ehh
Ida to w ogóle zapomina o Nas :-(
Mamaagusi za wiele się nie rozpisuje :-(

Ja chyba też się położę, jeszcze jakiegoś tabsa trza wziąć coby nockę przetrwać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry