reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Heheh, oj dziewczyny... fajnie tak popijacie... E-lona, to Riesling pijesz czy co inszego?

A pochodze ze stron swietokrzyskich, takich bardziej Rysiowych :)

Dziecko mi wstalo i grzebie psu w misce...zaraz chyba zje cos... :-D

Kahaaa jak zajarzyłaś o co chodzi to nie jest źle.
Eliza woj świętokrzyskie mam po sąsiedzku. A wino nie wiem jakie, bo po niemiecki pisze coś o Jacok Berhardt, Bornheimer Adelberg Cacchus Kabimett.

Kahaaa jak zajarzyłaś o co chodzi to nie jest źle.
Eliza woj świętokrzyskie mam po sąsiedzku. A wino nie wiem jakie, bo po niemiecki pisze coś o Jacok Berhardt, Bornheimer Adelberg Cacchus Kabimett.

:-D:-) Hehhe, no to dziekuje Ci za wyjasnienie...niezla nazwa.
Ale jak to po sasiedzku?? Slask to raczej ma daleko do swietokrzyskiego... :-p
Ja tez chyba w tym samym wieku co ty i Kahaaa... az strach pomyslec, ze za dwa miesiace mi strzeli 32.... nie myslalam kiedys, ze dozyje takiego sedziwego wieku... :-D

Nie zgadniecie jaki program jest na tvn style. Uwaga, uwaga: szkoła masturbacji. hahaha
Eliza ja mieszkam blisko i małopolskiego i świętokrzyskiego. O i pomyliłam się bo miało być Bacchus.

reklama
elizabennet - ja w zeszłego sylwestra dostałam ataku histerii niemal bo wybił rok, w którym miałam skończyc 30 lat i nie wierzyłam, że to nastapi. a tu jednak . 3 z przodu, na co mi przyszło....:-(:-(:-(:-(
elona - i co dowiedziałąś się czegoś ciekawego z tego programu? bo jak dotad myślałąm, ze czego jak czego, ale tego to sie akurat uczyć nie trzeba, przychodzi samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry