reklama

Październikowe Mamy 2010

witam was ale jestem padnięta.Byłam u M dzisiaj słabiutki,troche opuchnięty,ale jutro wraca do domu
grin.gif
.Pozałatwiałam sprawy.A ojczym robił komp i teraz dopiero mam aktywny

reklama
Jestem i ja :-)

Nawet nadrobiłam co nieco więc może skrobne więcej niż dwa zdania ;-)

eliza, współczuje zbuntowanego Adasia :sorry2: No i ja też wole depilacje woskiem od depilatora :tak:

kania, współczuje sytuacji w pracy :-( Dobrze, że babski wieczor ci się szykuje, odstresujesz się troszke :-)

doris, ano pracuje, nie jestem jakoś obłożnie chora, a przyznam że czasem w pracy bardziej odpoczywam niż w domu z Patrykiem zawsze przy mojej nodze :-p w dodatku zależy mi na pewnej sprawie w pracy więc nie chce być ciągle nie obecna :rolleyes2:

mała mi, spokojnie, napewno znajdziesz suknie ślubną idealną dla ciebie! Wiem że nie jest to łatwe ale troszke cierpliwości i poświęconego czasu a znajdziesz to czego szukasz, zobaczysz! :-) Co do narzekania na mężów to moge tylko pocieszyć że nie ty jedna masz pewne zastrzeżenia do swojego ślubnego :-p

makuc, już wcześniej pisałam, że życze ci podjęcia najlepszej dla was decyzji, a wiem że takie decyzje nigdy nie są łatwe i proste. Chociaż z mojego punktu widzenia wole sytuacje że moje dziecko jest w żłobku niż ciągłe mijanie się z moim mężem ... ale to tylko moje zdanie, nie bierz tego do siebie :sorry2:

wioli, u nas tez jeszcze kolędy nie było i nawet nie wiem kiedy będzie :baffled: ostatnio mam za dużo na głowie :-(

mamaagusi, życze jednak przespanej nocki! Może posmaruj Agusi dziąsełka...

Mamaagusi ja i bez gwary tak mam :rofl2:
hahaha bo to się potwierdza że kobiety są z wenus a mężczyźni z innej galaktyki :-D:rofl2::-p

czarodziejka, ja kiedyś makaron z tych zupek chiński wyżerałam na surowo jak mi chipsów w domu zbrakło :-p:rofl2: a tak wogóle to chyba koleżance humorek dopisuje po tym piffku, cieszy mnie to bardzo :-)

emiliab, nie smutaj się, krótka rozłąka czasem dobrze robi, mogą być wtedy gorące powitania :cool2::laugh2:

i to by było na tyle co mi się o tej porze udało spłodzić :eek:

ciekawe ile w międzyczasie postów doszło :rolleyes2::dry:

edit,

elwirka, a co twoje ślubnemu się stało bo chyba nie doczytałam czegoś ?

wioli
, oby to był tylko zły sen, ewentualnie zęby a nocka jednak do tych spokojnych należała!

kaniu, dobrej nocki :*

Kubuś wstał z płaczem nie mogłam go uspokoić tak krzyczał dałam mu nurofen ale jeszcze nie śpi nie podoba mi sie to....

Może mu się coś śniło?A może coś go boli,jeju biedne te nasze maluchy,że nie mogą nam jeszcze powiedzieć co im jest.Mój Krzyś od 19.00 obudził się już do tej pory 2 razy z płaczem,ale to przez moich walniętych sąsiadów z góry,bo tak delikatnie zamykają drzwi od pokoi i jeszcze delikatniej rzucają słuchawką od prysznica o wannę,ehh:wściekła/y:

Kania dobranoc,Tobie też dobrej nocy.

Emiś ale miałabyś przynajmniej darmowe ciuszki,no i nam bys załatwiła jakieś fajowskie zniżki:-DA tak całkiem poważnie,to kochaaana zleci zanim się obejrzysz i już będziecie razem....z mężem,nie z sąsiadem;-)

czarodziejka, współczuje ja też mam takich "wspaniałych" sąsiadów, a właściwie to wina tego cholernego budynku, bo tu ściany to chyba z tektury są :wściekła/y:

Patryk o dziwo jeszcze żadnego przebudzenia nie zaliczył :confused::shocked2::eek:
Chyba powinnam teraz z tego korzystać i chrapać już dawno u boku mego śpiącego męża :rolleyes2:

no i startuje..
Ragna- moja lazienka ma 2,7 m2!( a nawet wanne mam:) ) wiec nie mozesz miec mniejszej:) zeby cos w ogole z niej zrobic wyrzucilam pralke do kuchni, a ze kuchnia tez malutka, to na rzecz zmywarki. Niestety:( I wszystkiego naj z okazji wczorajszych urodzin!
Eliza- powiem ci, ze z tych wszystkich imion, jedno tez bliskie mojemu sercu:)) a Tosia bardzo mi sie podoba:)
mamaagusi, doris,emiliab- u nas tak samo, nacis na rozwoj ruchowy, pogadamy pozniej:))
mala mi- wszystkiego naj z okazji urodzin
dobranocka- ale nawywijalas. A Justysia wazy tyle co Maura. Ladne klocuszki:)
makuc - ja uwielbiam zupke chinska na sucho:)

ida, Kania, renata- i inne dziewczyny co robia a6w: w ciwczeniu 1 i 3 robicie dana liczbe powtorzen(z danego dnia) na kazda noge osobno liczycie je razem? (tzn jak ma bycc 6 np to prawa , lewa, prawa i tak do szesciu czy 6 na prawa i 6 na lewa). Ja robie to dluzsza obcje, a kolezanka krotsza i zglupialam jak ma byc, bylam pewna ze robie dobrze, a moze sobie utrudniam?:)
aha, i od 2 dni nie cwiczylam,:( wczoraj bolala mnie glowa, przedwczoraj po prostu zapomnialam:) w dzien nie daje rady nadrobic, wiec jestem 2 dni do tylu, ale zaraz rzucam sie na podloge:)

Tak sobie siedzę,nadrabiam,troche skrobę na bieżąco,część wypasionego posta juz w notatniku... ale chyba już sobie pójdę,bo mi sie oczy kleją,jutro dokończę czytanie.Także ja już życzę miłych snów,dobranoc:-)

witam wieczornie, zaraz wrzuce video z dzisiaj dwa to sobie obejrzycie z czego moje dziecko boki zrywalo:)))

ogolnie niezle , u nas nocka przespana ale... o 6h pobudka bo nosek zapchany i na szczescie maz jeszcze w domu byl i "poodkurzal" co trzeba i potem dospalysmy do 9h. pozniej polecialam odebrac telefon z naprawy moja kochana nokie x6 -00 , wreszcie moge tluc zdjecia do wiwatu, i potem odebralam recepte na szczepionki na sobote. po powrocie (moja mama dzisiaj byla od rana ze mna) zrobilysmy sobie ziemniaki pieczone i Leane jak poszla spac to my tez! posaplysmy do 16h a Leane do 16.20. pozniej wariowalam z Leane ktora coraz smielej stoi i wstaje szybciutko i zwinnie. dostala takeigo kopa energii ze sie ugonila po domu do tego stopnia ze wlosy mokre miala i wlosy na czubku glowy pokrecily:))))

a teraz was nadrobie:

STRIP chyba cie telepatycznei sciagnelam bo myslalam wczoraj o tobie, co u ciebie:))) wazne ze Wojtulek sie superowo rozwija:))

KANIUS odpoczelam dzisiaj, bo 2h drzemki popludniu byly cudownie potrzebne:)

DORIS my w LO mielismy takiego ksiedza ze na grila maturalnego do kolegi z naszym wychowawca przyjechali i... odwozil obu nasz kolega ktory nie pil alkoholu bo .... troche " wlal za koloratke":))) jak sep rzypomne ich obu w stanie niewazkosci to na koniec imprezy to zesmy z wychowawca na ty juz byli wszyscy i z ksiedzem tez:))

a co do iety to jedna zaczne w poneidzialek bo bedzie mi latwiej liczyc dni.

CZARODZIEJKA moja glizda tez na mnei wisi jak tylko w domu jestem.... ale jestem troche stanowcza i jak cos musze zrobic to dam jej cos do zabawy zeby obok byla. a co do PUKNIECIA przes sasiada to tez tak rpzeczytalam hahaha:)

MALA MI wszystkiego naj naj z okazji imienin!!! pije pifffko za t woje zdroweczko:))

DOBRANOCKA jak nieraz mialam taki dzien to sobie mowilam ze moze lepiej do kibla nie isc i sie nie podcierac bo moze se jeszcze reke zlamie.... znam takei akcje....

EFA alezes posta wypasionego napisala LOOOOOOOOOO!!:) wazne ze sie odzywasz i ze jestes:)

was pohlastalo????? 13 stron nadrabialam!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry