reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ida pisałam felieton w polityce:-D:rofl2::-D
to ja nie wiedziałam że z taką osobistością mam tu styczność:szok::-):rofl2:nie, no serio! podeślij jakiegoś linka czy cuś, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss:tak::tak::tak:
ida, Kania, renata- i inne dziewczyny co robia a6w: w ciwczeniu 1 i 3 robicie dana liczbe powtorzen(z danego dnia) na kazda noge osobno liczycie je razem? (tzn jak ma bycc 6 np to prawa , lewa, prawa i tak do szesciu czy 6 na prawa i 6 na lewa). Ja robie to dluzsza obcje, a kolezanka krotsza i zglupialam jak ma byc, bylam pewna ze robie dobrze, a moze sobie utrudniam?:)
aha, i od 2 dni nie cwiczylam,:( wczoraj bolala mnie glowa, przedwczoraj po prostu zapomnialam:) w dzien nie daje rady nadrobic, wiec jestem 2 dni do tylu, ale zaraz rzucam sie na podloge:)

ja już zdążyłam zapomnieć że się podniosłam:rofl2::-p:-Dkochana, po 6 na nogę:tak:ja już kiedys miałam taki zestawik ćwiczeń (rewelacyjny!!!!!!! ale zgubiłam.... bo to strony z gazety wyrwane były:-()i tam właśnie pisało jasno i wyraźnie że 6 powtórzeń na ćwiczenie obonogowe się robi, a na ćwiczenie pokoleinogowe po 6 na nogę + oczywiście argumentacja której nie pamiętam:zawstydzona/y:kurde ja dopiero 3 dzień dzisiaj zrobiłam... niecierpliwa istota jestem:rofl2:
małż mnie drażni, życie mnie drażni, tylko moja córa jest taka słodka i rozkoszniasta że zjadłabym ją nawet bez żadnej polewy:-p:-D:rofl2:mimo że jest doskonałym przykładem dziecięcia rozmarudzonego i histeryzującego i ciągle wymagającego uwagi:dry::sorry2::-pale jak popatrzy tymi swoimi sarnimi bursztynowymi oczętami na mnie to się rozpływam:zawstydzona/y::-):-Di tym optymistycznym akcentem zakańczam posiedzenie ( właśnie zaciskam zęby żeby nie zabić ślubnego, któremu do śmierci i tak niewiele brakuje, taki jest chory:dry:)i idę dziecię do łóżeczka wsadzić bo wcześniej wspomniany ślubny "nie ma siły":dry::crazy::wściekła/y:brak słów... bye

a czy rzeczywiscie te A6W takei efekty daje??? ja mam oslabione miesnie brzucha bo od cc moze cwiczylam dwa razy brzuszki to potem tydzien zakwasow byl.... a przydalo by sie to piwo ktoredys wytepic....

Idus to był zart:-D:rofl2::-DAle osobistoscia i tak jestem niesamowita:-p
Kubuś usnol wkoncu muszę jutro sprawdzić czy mu jakiś ząb nie idzie ale tez przechodził to bezboleśnie tak jak u ciebie mamaagusi wiec moze coś sie u naszych dzieciaczkow pozmienialo:-(

Uciekam spać dobranoc kobitki

No to wpadam i ja :-) Wlasnie zlozylam podanie o nowa prace. Trzymac kciuki bardzo prosze! :tak: Ktos to pytal o jakiej pracy marze...innej! :-D Nie no, zart oczywiscie, ale tylko troche. Marze tak naprawde o powrocie do nauczania, ale nie wiem czy tak od razu mi sie uda. Narazie marze o pracy z innym typem populacji :-p
Speaking of... dzisiaj koniec laby juz :wściekła/y:Doris, mialas swieta racje, w tej robocie to jak na pogotowiu. Nigdy nie wiadomo co cie czeka. Jak luz to luz (chociaz u mnie to wielka rzadkosc), ale jak nagle cos wyskoczy to masz ochote wyskoczyc z trzeciego pietra...:no: Dzisiaj mi przydzielono nową rodzine i przesiedzialam 4 godziny w sądzie! :angry: Do tego jeszcze przypadek z tych najlepszych - molestowanie dziecka przez dziecko :-(
Dobra strona tylko taka, ze Was nadrobilam bo WiFi w sądzie dziala super :rofl2::-D

Ida, wdech-wydech... Nie morduj malza, bo moze Ci sie kiedys jeszcze do czegos przydac :-pOczywiscie to dopiero jak skonczy chorowac, nie wczesniej... ;-)Mam nadzieje, ze Misia spac grzecznie poszla i przespala noc cala bez pobudek.
Zreszta tego zycze Wam wszystkim (Wioli, Kania, Mamaagusi i inne potrzebujace)
Aha, jeszcze skladam zazalenie, bo nowszych fotek Michalinki nie widzialam juz od baardzo dawna. A tez bym sie chciala pozachwycac tymi oczetami i rzesami i w ogole caloksztaltem :-) Poprosze o aktualna fote albo dwie!
A ktory odcinek "Chirurgow" ogladalas ostatnio? Ciekawam, bo u nas tez nowy sezon leci...

Makuc, wow, podwyzki stuprocentowe rzadkie sa...wiec pewnie tez bym sie zastanawiala nad powrotem. Ja dostalam podwyzke po raz pierwszy odkad pracuje w obecnym zawodzie, cale 4% :-p
A akcja z "O Boze" Alutki rozbroila mnie calkowicie :rofl2::laugh2: Super!

Wioli, no ja tam nie watpie, ze jestes osobistoscia :-p:-D

Mala Mi, Margerrita, Alicja - chociaz spoznione to szczere i serdeczne zyczenia z okazji imienin! Mam nadzieje, ze spedzilyscie ten dzien wyjatkowo jakos :happy:

Elwirka, to dobrze ze sie operacja udala i ze M. do domu wraca. A jak Oliwka z tym zapaleniem gardla? Lepiej juz?

Moriam i Renata (zreszta Ida tez) - podziwiam Was za wytrwalosc w A6W. My z mezem ciagle jogujemy i podoba mi sie, ale mysle moze dodac jeszcze tego Weidera wkrotce, jak juz troche nabiore weny wiecej :-pMoj brzuch tez do poprawki sie nadaje gruntownej, zreszta uda i biodra tez... :crazy:

Czarodziejka, faktycznie humorek mialas dzisiaj...to piwko Ci posluzylo bardzo :-)

Emilko, zycze aby rozlaka szybko minela. Za to powitanie moze byc gorace, dziewczyny maja racje :-p

No nic, koncze juz, bo jeszcze prysznic czeka. Musze sie polozyc spac troche wczesniej, bo ziewalam dzisiaj jak mops w tym sądzie. Adasiek w lepszym byl usposobieniu i az takich scen nie bylo jak wczoraj. Mam nadzieje tylko, ze nic go nie "wezmie" bo babcia w zlobku dzisiaj sie rozchorowala na dobre... ehh, zima.

Helou:-)Wczoraj cały dzień u Rodziców byłam z Amelką,bo M. cos tam miał do zrobienia u znajomego w innej wiosce,więc tak sobie wymyśliliśmy (hehe,wproszenie się na obiadek,wiadomo:-p;-)).Wszystko było fajnie,póki Dziadkowie nie zaczęli "usypiac " Amelki:-D:rofl2:.Nie pomagało tłumaczenie ,że ona przyzwyczajona do samodzielnego zasypiania,że wystarczy jej dac misia,smoczka,książkę i "pokitłasi " się trochę i zaśnie.Za każdym jęknięciem "lecieli" do pokoiku,zobaczyć,co biednemu dziecku dolega:-D:eek::-p.W końcu stwierdziłam,że to nie ma sensu- jeszcze się nauczy takiego sposobu zasypiania i to ja będę miała przechlapane.Więc ubrałam ją i wysłałam z babcią na spacer.Oczywiście dostaliśmy tonę przetworów i obiady na tydzień:-D:tak::happy:.Dzionek więc bardzo miły,tylko...cały czas myślałam o Miniu...a moja mama jakby telepatycznie coś wyczuła,bo akurat o nią zaczeła pytac,co tam u niej i w ogóle....Mam nadzieję,że dziś się odezwie i powie,co i jak...
Ida- skoro Twoje głąby "czasu nie mają" i uczą się tylko W TRAKCIE korków,to jedyne wyjście to ...zwiększyć im ilośc godzin:-p.Tylko czy Ty byś to wytrzymała??:eek::confused2::cool::rofl2::-D
Mała Mi - Wszystkiego najnajnaj z okazji imienin :-):tak::***.
I innym "cichociemnym",które się nie przyznały,że obchodzą tego dnia:-p:-D;-).
Eliza- kciuki zaciśnięte za zmianę pracy :tak::tak::tak:.:***
Mamaagusi- jak dziś Aga?Płakała?Dokuczają jej te ząbki?A na fotke poncha nadal czekam :-p:***
Makuc- makaron z zupek chinskich i ja lubię- ale tylko Vifon,ofkorz i jeszcze Knorr mają ten dobry,chrupiący.Inne to...mąka,błeee:-p:no:.A co do pracy,to....sama nie wiem,co bym zrobiła na Twoim miejscu...:confused2:.Ciężko wybrać....
"O Boże!" Alicji mnie powaliło:-D:-D:-D.też bym padła ze śmiechu,jakbym takie coś usłyszała!!!:-D
Kania- a ten dodatek to Ci zabrali,bo jakas reorganizacja była????W sensie ,że przestałas pełnić jaąs funkcję?Czy ta ogólnie,"w ramach cięcia kosztów"????Współczuję....:-(:***
A co do gwary,to pamiętam,jak synek sąsiadki,jak mieszkaliśmy w Wielkopolsce,"zwierzył" mi się,że najbardziej lubi...plince:eek:.A ja w żaden sposób nie mogłam z niego wyciągnąć,co to jest- domyśliłam się,że coś w sensie placków,ale jak go pytałam,czy to placki ziemniaczane ,czy nalesniki,to znów on ,biedny,nie wiedział,o co mi chodzi!!!!Łejery!!!!
Elona:-D:-D;-):-p...gratuluję spostrzegawczości:-D:tak:.Ty wiesz,czemu....:tak::-D:rofl2:
A jeszcze co do imienia "Iwo" i jego odmiany,to brat M. ma tak na imię.Oczywiście w rodzinie wszyscy je zdrabniali i mówili "Iwek,z Iwkiem ...." itp.A jak na jego slubie ksiądz zapytał: "Iwonie,czy bierzesz sobie za żonę....",to jego siostra parsknęła śmiechem na cały kościół,tak pompatycznie to zabrzmiało :-D.Aczkolwiek samo imię jako takie mi się podoba:tak:.
Jeszcze w prawie Waszych fotek dołączam do zażalenia Emilki.Jak juz MUSICIE je wrzucać o północy,to choć zostawiajcie do rana,plizzzzz!!!!Bo tak to nie mam szans nigdy Was obejrzeć:-(:no:.
No,nic....więcej nie pamiętam,więc lecę na tematyczne zobaczyć....
Miłego dnia,jeszcze może tu wróce,jak będę miała czas.

Ostatnia edycja:
Eliza trzymam kciuki za lepsza prace!
Happy jakbys mówiła o mojej mamie z tym usypianiem ehhh

Witam Kubuś przesłał cała noc ale od rana juz marudzi to nie w jego stylu wiec muszę sprawdzić czy mu jakiś ząb nie chce wyskoczyć uciekam wiadomo gdzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry