reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc, ale jedno mnie w tej reformie zachwyciło - nazwy tych bloków. Powiedziałam mężowi i stwierdził, że biorąc pod uwagę sytuację w naszym kraju i perspektywy, to wybór bloku tematycznego będzie prosty - wszyscy wybiorą śmiech i płacz... Bo z tego można się tylko albo śmiać, albo nad tym płakać...
A tak zmieniając temat, macie się wszystkie na FB?
Wioli, też by zjadła taki makaronik ze szpinakiem... Mniam,...

reklama
RAGNA prawie wszystkie ;-) (odnośnie reformy zgadzam się z tym co napisałaś)
WIOLI lubię takie dania, aczkolwiek Michałki NAT bardziej do mnie w tym momencie przemawiają :rofl2: i przypomniałaś mi, że moja mama takie jedzenie lubi i umie robić, a że niedługo jadę do rodziców na dłuższy czas to wiem, co specjalnego sobię zażyczę :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kiedyś szpinaku też nie lubiłam, ale teraz baaardzo lubię. Jutro zlecę mężowi, by zakupił, to może jakieś naleśniki ze szpinakiem zrobimy. Mąż kupił jakiś czas temu takie słoiczkowe danie dla Hani ze szpinakiem właśnie, ale nie chciała ruszyć... Może przyprawiony szpinak z czosnkiem bardziej jej podejdzie.
Ikaa, no to tak jak ja z tym FB, no ale trudno byłoby mi kogoś zaprosić do znajomych, skoro nie wiem, jak się wszystkie nazywacie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry