reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc przeczytałam o tej reformie i jestem załamana... :no: Coraz częściej myślę o przekwalifikowaniu się. Tylko w jakim kierunku? :baffled:
Kiedy do rodziców jedziesz? Ale będziesz z nami?????

Ja też nie lubię szpinaku, za to mój mąż baaaardzooo lubi.

a)Fujzbuka nie mam;-):-p
b)"reforma szkolnictwa" -tragedia:no:.Już i tak poziom wiedzy ogólnej w społeczeństwie jest zatrważający,a po takiej reformie...strach pomyślec...można miec tylko nadzieję,że nie wejdzie w życie- w końcu nie bez kozery pani Hall pożegnała się ze stanowiskiem ministra.
c)co do reformy emerytalnej ja jestem akurat za- zwyczajnie nie ma innego wyjścia:-(.Chyba żeby całkowicie zmienić system emerytalny,ale w takim,jaki mamy obecnie,musi być to zrobione.
d)potwierdzam:tak:-szpinak jest pyszny,odpowiednio zrobiony:tak:

NAT najgorsze jest to, że nie tylko dzieci na tym ucierpią ale i nauczyciele, bo skoro zmiejsza ilość godzin w szkołach to będzie rownoznaczne z tym, że sporo nauczycieli do zwolnienia pójdzie :no: do rodziców jadę w środę - ale biorę laptopa, więc będę na 100% na bierząco tym bardziej, że i pracować będe musiała :laugh2: a jade gdyż mama ma ferie i aż szkoda nie wykorzystać takiej okazji odnośnie zapewnionej opieki nad Alicją.

Makuc jasne wpadaj szpinaku u mnie nie brakuje;-)Cieszy mnie tez ze dzieci lubią szpinak bo ma wiele wartości
Makuc możesz zdradzić jak masz na imię?albo chociaż pierwsza literke?bo mnie strasznie nurtuje to:tak:

witam jestem mała daje popalić, mąż kompa okupuje,a wieczorem padam ze zmeczenia tak więc dlatego mnie nie ma z wami

Witam się wieczornie,
Mamusie trzymajcie jutro kciuki za mój egzamin, zaczyna się niby o 9:30 ale to ustny więc nie wiem o której wejdę. .
kciuki zacisniete
dziulka kaniazdrówka dla dziewczynek
madzisk gratulacje

Co do tej histori z mała madzia to ja już sama niewiem co myśłeć ,jak jest prawda?

HAPPY właśnie doczytałam, że ta reforma na 80% w życie wejdzie niezależnie od tego czy Pani Hall pełni swoją funkcje, czy też nie :baffled: kwesia wieku emerytalnego mnie nie przekonuje jakoś. Skoro jest możliwośc zmiany całego systemu to czemu idą najłatwiejszą drogą i "umilają" przy tym żywota maluczkich? Bo w końcu to zwykłego szarego obywatela ona dotknie najbardziej, niestety :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry