reklama

Październikowe Mamy 2010

Nie m chyba osoby,która sprawa małej Madzi nie byłaby poruszona...ale kahaaa ma rację....nie wydawajmy sądów,zanim cała prawda wyjdzie na jaw.I jakkolwiek chyba żadna z nas nie jest w stanie postawić się w sytuacji matki,to..pozwólcie,że zacytuję zmarłą wczoraj wielką ,mądrą osobę
"Tyle wiemy o sobie,ile nas sprawdzono.
Mówię to wam ze swego,nieznanego serca"
Żadna z nas nie była i mam nadzieję nigdy nie będzie w takiej sytuacji,w takim szoku....tak naprawdę nie wiemy,jak się człowiek zachowuje....
kahaa,Tobie tu podziękuje jeszcze raz.Ty wiesz za co:tak::***.

A z innej beczki to Amelka dzis pierwszy raz widziała snieg.Bała się go:eek:.

reklama
HAPPY jak to po raz pierwszy? :sorry2::szok: to u Was do tej pory śniegu nie było?
RENATA nooo na szczęscie to nie była drzemka na noc ;-) Alicja wstala z rykiem po 15minutach... ech idzie jej ostatnia 4ka i stąd takie przeboje :baffled:. Ale na moje szczęscie śpi juz od 18.40, więc w domu zapanowała blooooga cisza.

tylko przeraża mnie myśl, że z piesem wyjść muszę :no:

Ostatnia edycja:
Witam się wieczornie,
mąż w końcu po moim marudzeniu wstał z tego łóżka i zajął się dzieckiem, a ja mogłam poczytać jeszcze trochę. Przed chwilą posiedziałam w wannie podobnie jak natolin tyle że ja posiedziałam tam jeszcze z notatkami:-D
Mamusie trzymajcie jutro kciuki za mój egzamin, zaczyna się niby o 9:30 ale to ustny więc nie wiem o której wejdę.

Chciałam jeszcze napisać odnośnie tej Madzi, że ja teraz czekam na jakieś dalsze wiadomości, co uda się prokuratorze ustalić po przesłuchaniu Katarzyny. Wtedy dopiero będę w stanie sobie jakoś to w głowie poukładać, w sumie na tą chwilę pewne jest tylko to że małej Madzi nadal nie ma:-(.

Happi :D

Oglądałam czarno na białym w tvn24. Jak dla mnie to dalej nic nie wiadomo. Jak widziałam tego całego rutkowskiego w roli jedynego który dotarł do prawdy to naprawdę mam więcej wątpliwości i zastanawiam się na ile te niby wyznania matki były wymuszoneu. Nic się tam kupy nie trzyma. Naprawdę ten pseudo detektyw powinien się nieco wstrzymać z wydawaniem werdyktow i zamykaniem sprawy.

Malami kciukasy oczyeisvie będziemy trzymać. Ustny top fajny. Od razu są wyniki.

Happi mój też śniegu świadomie nie widział

Nat ja przeczytałam że ty się idziesz kąpać z księżniczką... Trochę mnie to zastanowiło

Ostatnia edycja:
KAHAAA dokładnie.
MAŁA_MI kciuki będę trzymac dopóki nie dasz znać, że już po i że zdałaś śpiewająco!

ja chyba muszę trochę popracować jeszcze dzisiaj :eek:

Happy ponawiam pytanie makuc jak to pierwszy raz? Ja tez niechce jej osądzać jeśli to był wypadek ale coś czuje ze prawda jest jeszcze inna przecież teraz tez mogła sklamac

Ale sie cieszę ze jutro sobota wkoncu mnie k odciazy przy dzieciach w niedziele do pracy mam nadzieje ze trochę sie ociepli do tej pory
Tak sobie myśle że chyba jestem szczesciara mam zdrowe dzieci nie dopadly mnie żadne depresję poporodowe a jestem słaba psychicznie w związku tez mi sie jakos układa tyle lat niewiem czy to nie głupio tak sie chwalić ale jak człowiek widzi tyle cierpienia dopiero docenia to co ma zeby tylko w tego lotka wygrać to juz będzie super:-D:rofl2:;-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry