reklama

Październikowe Mamy 2010

KANIU współczuje takiego męczącego dnia...
MAMAAGUSI teraz nie będzie klas profilowanych tak jak kiedyś a po prostu 2 różne drogi nauki... albo zw. z przedmiotami ścisłymi, albo humanistycznymi i to np. osoby, które wybiorą nauki ścisłe będą mialy 30h historii rocznie.... A te z humanistycznych działów nie będą miały wosu itp. To jest zupełnie co innego niż było.
aczkolwiek wszystko zapewne i tak wyjdzie "w praniu" dopiero.

reklama
Wioli83 wiesz biletu jeszcze nie zakupiłam, poza tym Oliwia musi się wykurować ;-) urlop zaplanować trzeba :-)
A Oliwia śpi, na szczęście !!!
Makuc fajnie, że do rodziców się wybierasz, sama z Alicją jedziesz, czy mąż też na "ferie" uderza???
Ikaa29 kolorowych :-)
Mamaagusi, Nat co u Was dobrego???
A Doris napisz jak tam po wyjeździe Mikiego???
Strip, Ragna mam podobne odczucia do Waszych odnośnie sprawy wiadomojakiej.
Emiliab jak tam mąż przyjechał??? Wygrzewa???

Odnośnie Michałków, to pewnie bym ich dziś z wiadro pochłonęła, tak je uwielbiam mniammmmmmmm a tak to nic słodkiego nie mam :-( Herbatę pozostaje mi wypić...

Ostatnia edycja:
KANIA mąż tylko nas zawiezie i wraca spowrotem do lbn :-) więc będę miała w sumie prawie tydzień błogiego lenistwa u rodziców i może trochę za ślubnym mi się zatęsknić uda ;-)

Co do cukierków, to ja lubię śliwki w czekoladzie, ale michałkami i kasztankami też bym nie pogardziła. W ogóle przed ciążą nie byłam taka słodyczolubna, a teraz codziennie muszę coś słodkiego przegryźć i wcale mi się to nie podoba. Tak samo coli czy pepsi raczej nie pijałam, a teraz piję równo...
Zmykam już pod prysznic. Jutro na 9:45 na aerobik idę, więc jeszcze spakuję co trzeba.
Słodkich snów i spokojnej nocki. Kania, mam nadzieję, że się wyśpisz i jutro będziesz miała spokojniejszy dzień.

Wioli83 kasztanki też uwielbiam :-)
Natolin napisz, czy dobrze jest, czy źle...
Makuc oj jak ja bym chciała za moim trochę zatęsknić... fajnie, że poleniu****esz trochę !!! Spokojnej nocki.
Ragna chce Ci się tak rano ćwiczyć, do tego w sobotę ??? Podziwiam, choć mnie jutro też czekają ćwiczenia ale dopiero wieczorem. Twarda jestem, bo jeszcze ani jednego dnia nie opuściłam, mimo niesprzyjających "wiatrów". Kolorowych snów.
Roxannka zdrówka dla Patryka a Wam dużo sił i energii na cały weekend życzę.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry