reklama

Październikowe Mamy 2010

STRIP tak, oni na 100% nie zachowują się normalnie. Pozostaje nam poczekac do sekcji zwłok. Mam nadzieję, że dowiemy się co tak na prawdę się stało...

reklama
Ja też w to wszystko nie wierzę. Jak dla mnie to ona musiała mieć mega depresję co w połączeniu z niedojrzałą osobowością dało katastrofalny skutek. Chyba jak nat i makuc tv i neta odlacze. Ech...

Ja jeszcze nie włączałam...no,ale M. od widomości uzalezniony,to pewnie zaraz właczy...choć ja zobaczy główny temat,pewnie szybko przełączy.Nie ma dziś jakichs skoków czy biegów narciarskich,coby mu podsunąć?

NAT masz rację, że nie włączasz. Szkoda nerwów. Ja na mini-mini przełączyłam i tak jest chyba rozsądniej. KAHAAA tak, ona na bank musiała miec jakąś deprasję albo coś. Nikt o zdrowych zmysłach nie zrobił by czegoś takiego swojemu dziecku...

wogole to za10min. zaczynam lekcje :cool: a później trzeba domostwo ogranąć i jedziemy (!!!! :crazy:) na obiad do teściow. Jutro czeka mnie ta sama "przyjemnośc", więc prosze trzymajcie kciuki, zeby obyło sie bez większych niesnasek w tym temacie. Bo o ile wyrywanie mi Alicji podczas ubierania jeszcze przeboleję, tak rad z kosmosu wziętych i aluzji, że jestem taka a nie inna, i że źle wychowuję wlasne dziecko już nie :eek:

reklama
Hej! Właśnie przeczytałam, że znaleźli ciało Madzi. :szok: Czyli jednak stało się najgorsze. W nocy tak sobie rozmyślałam, że jak mogło to dziecko jej się wyślizgnąć. Przecież to się czuje jak dziecko ucieka, a nie dzieje się tak szybko, że nie zdąży się zareagować. Takie jest moje zdanie.
Makuc o reformie nie słyszałam. Muszę poczytać.
Ragna ja na pewno nie mam wszystkich na fb.
Mała_mi trzymam kciuki. Ciekawe czy już jesteś po.
Kania a jak dzisiaj samopoczucie?
Roxi odpoczywaj i nabieraj sił.

Co do słodkości to ja uwielbiam Kuby z Wawela/u. Nie wiem czemu skupili się na malaga, tikitaki i kasztanki, a je pomineli.

Uciekam jeść śniadanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry