reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Makuc:-(.Ja mam pytanie...w jaki sposób zatem człowiek moze zapewnić swojemu dziecku wszechstronne ogólne wykształcenie?Po co w takim razie w nazwie liceum "ogólnokształcące"....na psy to wszystko schodzi:no:
Co do emerytur,heh,no własnie,odwagi nie ma,by coś zrobić...więc,jak piszesz,po najmniejszej linii oporu...

HAPPY wiem, to jest jakas tragedia dosłownie :no::crazy::-( juz to co się dzieje w gimnazjach jest niewyobrażalne a co dopiero w LO się będzie działo? Poza tym jest pewna kwestia o której chyba mało kto muślał tworząc tą reformę: czy dziecko w wieku gimnazjalnym (no dobrze, w 1 klasie LO) jest w stanie decydowac o swojej przyszłości? A co jeśli nagle zmieni zdanie? ech...

Dobrze to Happybeti ujęłaś - co to za ogólnokształcące wykształcenie niby będzie :no:
Makuc a to super okazja faktycznie :-) No i faktycznie nie pomyślałam, że wiadomo, że weźmiesz laptopa skoro na nim pracujesz :-)

Ikaa29 zabieram się z Wami !!!

Mała_mi połamania języka !!!
Madziks gratulacje :-)
Dziulka zdrówka dla Leane !!!
Happy Amelka śniegu się przekona, zwłaszcza że ma spaść go więcej w przyszłym tygodniu :-)
Wioli83 tyle roboty i jeszcze chora córa, po prostu od rana marzyłam by ten dzień się już skończył. Chciałam Was bardziej wnikliwie "przelecieć" ale po prostu brak mi sił więc pozostanę przy tym co jestem, czyli na bieżąco...

Co do reformy szkolnictwa jak dla mnie absurdalna a co sprawy Madzi, jej mamy, rodziny jak dla mnie jedna wielka niespodzianka. Szczerze chciałabym być dobrej myśli, jeśli chodzi o Madzię ale niestety przeczucie mi mówi że dziecko nie żyje :-( A co do szpinaku, to uwielbiam ale w domu rzadko przyrządzam. Może dlatego (wstyd się przyznać) że nie mam pojęcia jak...:-(

Ostatnia edycja:
Co do wszelakich reform w pl to sie nawet nie udzielam bo brak słów
Kania ty juz nie obiecuj bo jedziesz i dojechać niemozesz!;-)Współczuje ze mialas taki ciężki dzień Oliwia juz śpi?

reklama
szpinaku nie lubie a co do reformy to dobrze nie doczytalam chyba bo dla mnie to jest tak jak ja mialam. w klasie biochem byla biologia i chemia w zakresie rozszerzonym a reszta to w pierwszej klasie tak ogólnie a potem to tylko byle chodzic i miec obecnosc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry