reklama

Październikowe Mamy 2010

u mnie na na te bułeczki na parze mówi się parowańce i uwielbiam je jeść polane owocowym jogurtem:-p

no a teraz witam się wieczornie....i melduje że właśnie wróciłam z piffka z koleżanką (hihi jeszcze trochę a wpadnę w alkoholizm przez te wolne wieczorki dzięki wczesnemu zasypianiu Miłosza:-D).No i to tyle z rubryki o mnie...a teraz poczytam co tam się od popołudnia wydarzyło u Was...

reklama
Rysia a kto z Miłoszkiem zostaje wtedy?
Ragna ja też się w gorącej wodzie kąpię i właśnie uwielbiam w gorącej wannie się kąpać.
Mała mi no wkurzyła mnie, szczególnie, że to alergolog dziecięcy typowo

Natolinko a dziękuje dziękuje i nieskromnie powiem że mi też się ta fotka podoba;-)a mój pracuje długo,ale ostatnio ma troszkę papierkowej roboty którą wykonuje w domu więc wykorzystuje te chwilę póki mogę:-D

apropos klusek to u nas tez się mówi pampuchy albo parowańce makuc nie wierzę, że ich nei jadłaś:D

a co do klubów malucha to JA PRZEZ 3 LATA pracy przedszkolnej prowadziłam właśnie takie zajęcia:D:D:D

ika dobrej nocy

Melduję,że jestem:-D. Skupiłam się na jedzeniu stwierdzam,co następuje:-):
1) pampuchy vel kluski na parze były u nas w piątek:-). Mąz je tylko z własnoręcznie zzrobionymi jagodami,a Kuba zjadł je z keczupem:-D
2) pączki chciałam robić w zeszłym roku,ale mąż mi powiedział,że skoro nigdy nie robiłam,to mam dać sobie spokój:tak:. Więc dałam:-D. A w tym roku,z racji choroby małża,tez pączków nie będzie;-)
3) właśnie zrobiłam masę naleśników,która chętna?:-D:rofl2:
4) po kawie i ja mogę iść spać:-D:-D:rofl2::-)

A jestem na diecie,więc mogę sobie popatrzeć na smakołyki:happy:

Chciałam tylko napisać,że przez ten tydzień będzie u mnie kiepsko z odpisywaniem,ponieważ czasu mam duużo mniej(Kuba ma ferie). Dlatego wybaczcie,że będe pisać ogólnikowo i trochę o sobie:sorry2:

Dla wszystkich mi bliskich osób:*****

reklama
RYSIA to zdjęcie Miłoszka jest bombowe!!! :-):-):-)
STRIP uwierze, uwierz - bez kitu nie jadłam.
EMIŚ najwazniejsze, żebyś się meldowała a to, że bedziesz uzupełniać jedynie dział "o sobie" jest zdecydowanie ważniejsze, niż jakbyś miała tylko nam odp. a o sobie nic nie pisać
NAT dobranoc

i wybaczcie ale czyta bardzo ogólnikowo dzisiaj, gdyż jakoś się skupić nie mogę na niczym i nawet jak czytam to potem nie wiem co napisać :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry