Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

to ja Wam powiem ze my po ślubie od razu kupiliśmy sobie łoże małżeńskie
i nie ważne że mieszkaliśmy w kawalerce i każdy centymetr sie liczył, po prostubardzo nam na tym zależało żeby było wygodnie i już 

trzymam kciuki za jutro!

a określenie na małża
brechtłam się tak że Iś z łazienki wyjrzała 

co moje dziecie robi w łazience? a no otworzyła pralkę której większość zawartości stanowiły brudne skarpety małża. Iś bierze po jednej skarpetce i wrzuca do toalety 

a jaka skupiona przy tym, niczym chirurg 
wrzuciłam wszystko z powrotem do pralki i włączyłam pranie..wrrrrrr.....czasem mam wrazenie że mam w domu nie dziecia a małego sabotażystę :/

:-) mi się bardzo podobają kobiety w ciąży, tak cudownie promienieją :-)
mała Sprinterka
trzeba Misi rano jogging zorganizować :-)
Idek a gdzie kupiłaś żurawinę? zakoduję sobie w pamięci gdzie dostać można 

a skoro w tym klubiku Panie nie wywarły na Tobie dobrego wrażenia to lepiej dac sobie spokój i wybrać inny, niż później siedzieć i gdybać, czy wszystko ok...
ona jest niesamowita. serio! i brawa za nadrobienie. Ja się wcięłam w rozmowę i nawet nie wiem co się od wczoraj na forum działo 
Ojej jak ja Ci zazdroszczę koncertu hh, co to za "kapela"??? Tego się nie zapomina, to jak z jazdą na rowerze :-) Udanych zakupów :-)KANIA nooo prawie na potupankę :-) akurat tak się złożyło, że znajomi męża grają hh koncert harytatywny dzisiaj, więc idziemy się odstresować i przy okazji może uda mi się potańczyć trochętylko pytanie czy ja jeszcze pamiętam jak to się robiło?
![]()
Ile jeszcze Klubików Wam zostało do odwiedzenia???
za radą Beti potraktowałam jak owoce na kompocik i przeszło:-)
)(ale jakby tak policzyć ile skarpetek małża ląduje we właściwym miejscu, czyt.kosz na brudy, a ile wszędzie indziej to ja się dziwię że Miśka ich sama nie pakuje do zbiorników wodnych coby zapach zneutralizować

) i umyciu naczyń. paluchy mi rozmiękły
a teraz trza ruszyć dupę i polatać na odkurzaczu a potem na mopie
spadam bo zaczynam o 3 a się nie wyrobię