Sarisa a jak tam Twój bukiet walentynkowy, trzyma się jeszcze???
?
Ba i to jaki jest piękny :-). Tulipany od meżusia zawsze długo stoja ;-). Minimum 1,5 tygodnia. Przeważnie sie rozkładały na boki, a tymczasem stoja na baczność i śmiesznie to wygląda hehe
Ida czyli jednak latasz na miotle?
Maqc tego się nie zapomina ;-), ale bardziej trzeba mieć ochotę. Mi się wydaję, że już za stara na takie balety jestem ...........hehe
Dorisek co za wredota z tej baby ....no cóż nadgorliwość :-(. Bafcie się jutro dobrze
Ragna a ile ma to mieszkanie m2. Bo jak dla mnie 8 dzieci plus dochodząca 3 to za dużo jak na mieszkanie :-( i ile chcą za godzinę. Aaaa patrzyłam gdzie jest złotego wieku i kawałek do mnie jest, ale nie tak daleko wcale ;-)...więc jak z Małą mi się umawiać będę to damy Ci znać jak będziesz miała ochotę?
Rysia, Kania wyślę Wam na priva linka, bo nie chcę tu zaśmiecać galeri ;-) mą twarzą heheh
A i wiecie co tak sobie dziś myślałam nad obroną własnych przekonań, racji , włąsnego zdania i jak najbardziej jest za i podziwiam takich ludzi :-), jeśli umiają oni uszanować zdanie innych ( o czym już pisałam), a może bardziej nie obrażając innych, bo myśli się inaczej ....ot tyle
Ragna i ja jestem jak najbardziej za takim wątkiem więc twórz kobitko twórz :-)