reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
npo i tak czytam o Waszych dzieciaczkach , ze chodza za raczkę po domku itd. i nagle czytam ,ze alicji tanczy dopiero po kilku piwach .... i myslalam ,ze to dalej o dzieciach....:laugh2::-D:rofl2: - nie no ewidentnie niewyspana jestem.

buahahahah

Dorisek: M. wymyślił, że romantika tańczyć nie będzie tylko właśnie r'nb albo cosik takiego naszego, ale ja mialam faze na przytulanki heheh

Ostatnia edycja:
Kania uwielbiam ta piosenkę! A kwiatki jeszcze żyją zamierzam je pózniej ususzyc i schować do pudeleczka:-)
Sariska ja tez nieśmiało poproszę o ten link:sorry:
Ragna salse?wow Co do wątku jestem za przyda sie bardzo!
Makuc koniecznie nagrań swojego ku ego jak będzie występował publicznie;-)

Wkoncu ruszylam sie z kanapy i wstawilam pranie obiad jeszcze w lesie nic nie posprzatane najgorzej wyglada w sypialni pełno kickow ze skrpet mojego k juz szału z nimi dostaje:wściekła/y:

Alicja twoja isia jest cudowna mój nawet nie wchodzi do łazienki bo pierwsze co to wrzyva papier do toalety i namiętnie sie waży!

sarisa hehe , a no widzisz. Ja nie wyjdę za mąż dopóki mi takiegos czegos nie zagrają na slubie ..... hahahaha

alicja a jednak.... musisz pochowac alkohol , bo skubana po spożyciu jest nieobliczalna :-D

Doris wow :-) a kiedy weselicho????
Sarisa przytulanki też fajne są.
Wioli83 ja też b. lubię tę piosenkę a co do kwiatków to ja od swojego ani jednego nie ususzyłam przez te prawie 11 lat znajomości.
Ja też poproszę na pw, please !!!
Alicja rozbrajasz mnie :-)

Pędzę po obiad i na rehabilitację, miłego popołudnia Wam życzę :-)
W tak pozytywnym nastroju w jakim jesteście :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry