Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Emilia a gdzie jeszcze całuje?;-)
:-)

Nat zdjęcie było do wszystkich które chciały mnie zobaczyć :-)
:-)

. Zdrówka dla mamci. I fajnie,że myślicie o ślubie

. A że chłopiec ledwo zaczął chodzić,więc jak Franek go tam cmokać zaczynal,to ten bach na pupę. I tak kilka razy
. Ogólnie Franek jest bardzo towarzyski,zabawkami się dzielił, ale bułki dac nie chciał,mój żarloczek
Czytać Was nie czytam-wybaczcie!!!(bo niestety ostatnio mam dużo na głowie) ale niebawem wróce na dłużej a tymczasem życzę kazdej z Was dobrej nocy
aaa i nie mogę się powstrzymać by nie dodać jeszcze że zawiodło mnie to forum bardzooooo i czuję wielki wirtualny niesmak

:* W pracy, odpukać, jest super, przynajmniej narazie ... wiem niestety że ten stan się prędzej czy później skończy, ale mam nadzieje że jednak później niż wcześniej ;-) bo jest dużo lepiej niż przed moją ciążą i z przyjemnościa chodze do pracyRoxannka cieszę się, że Patryk szczęśliwy i zdrowy, że w żłobku wszystko wsio i wraca z niego zadowolony. A w pracy jak tam???
:-) A jak u Ciebie w pracy ? Coś ostatnio chyba czytałam że nie za ciekawie ? :-( nocy bez niespodzianek życze! U nas już niestety pobudka była więc na wiele nie licze 
a wiec prośba, nie znikaj na długo 

ale komentarze na necie są na ogół bardzo śmieszne, czego by nie dotyczyły ;-)

mała mi a ty już zacznij zbierać kase bo za taką prace mgr to alicja sobie pewnie słono zażyczy 
;-)też tak mamBry wieczór, miałam już dziś dać sobie z spokój z BB ale to już nałóg...
dzisiaj np włosów nie umyłam bo się z lekka zasiedziałam 
i jutro w pracy będę straszyć 
:-) no i widze że jesteśmy rówieśnice ... prawie bo ja z września a więc młodsza 

mój też żarłoczek ale nawet lubi towarzystwo do jedzonka ... tylko potem domaga się wiecej i więcej ;-)
i bendem czekac na rysiaczkowy post, o!