Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no i mądrze gadasz kobieto 
... uciekam bo i tak się już mocno zasiedziałam ... pewnie masz rację, ale kiedyś czułam się rozumiana...a zrozumienia nie możesz oczekiwać od każdego, mamy różne charaktery, doświadczenia, nie ma szans żeby każda rozumiała każdą.
(Wioli
;-)
- akurat ciebie chętnie bym na kaffce u siebie nawet codziennie widziała- ja naprawdę jestem towarzyskie bardzo zwierzę,tylko musze miec o czym mówić z tym kimś,nie?
.)No,ale nie marnujmy literek na namolną,trzeba ją jakos przeżyć i iśc dalej
.A jeszcze chciałam ci napisac,że fajnie wybrnęłas z tymi klockami dla Bartka- pewnie bym tak samo zrobiła
.No i gratuluje decyzji o slubie!:***Pisz,pisz o wszystkim na bieżąco
.A macie zamiar to zrobić tam czy w Polsce?
.I że G. tak się fajnie angażuje- przeważnie czyta się,ze dla faceta to albo ciemna magia,albo powód do irytacji,te wszystkie detale i przygotowania,a tu prosze,jak miło
.A sukienka?Masz coś szczególnego na myśli czy na razie jeszcze nie wiesz i dopiero po rajdzie po sklepach będziesz wiedziała,że "to ta i żadna inna"?

.Uważam,że wykazałaś się dużą znajomością tematu tudzież nietuzinkowym odkrywczym podejściem.Nobla Ci
.
i co???Wszystko,co napisałam wcięło?????Trzeci raz nie ma siły....chyba to znak,ze jednak nie powinnam