reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dobra to już wstęp mam, teraz przydałyby się dalsze części
laugh.gif
no więc ALICJA będzie ciąg dalszy? :-p:cool2::rofl2::laugh2:

Mała Mi, wiesz, ja po tym wstępie, powierzyłabym Alicji jeszcze kilka rozdziałów:tak:
A ja idę się kąpać, wypiję herbatkę, Upsarin zażyję i oby jutro było lepiej. Kto wie, może jeszcze znajomi w sobotę przyjadą. No ale grunt, by Hania była zdrowa. Trzymajcie kciuki, by jej apetyt wrócił. Teraz nawet jedzonka nie spróbuje, a już manifestacyjnie pluje. Normalnie chwilami już jej mówię, że jej nakopię w tę chudą dupcię za to niejedzenie.
To miłego wieczorku i dobrej nocki. Alicja, zazdroszczę winka...

Bry wieczór, miałam już dziś dać sobie z spokój z BB ale to już nałóg...

Wioli Ty piracie drogowy ;-) szczęście od Boga że nic się nie stało, a co do ślubu to fajnie, że zaczęliście o tym myśleć i rozmawiać. To dobrze, że nie trzeba usuwać tych zębów, ale sprawiłaś chłopkom prezenty wow !!!
Mamaagusi podziwiam Cię, za tą chęć do nauki!!!!
Ida ja tam Twoje poste czytam i te długie i krótkie i mądrze prawisz Kobieto, zresztą Ty o tym wiesz.
Mała_mi mam nadzieję, że głowa przestała Cię boleć, doczytałam że nie. Może Cię zatoka boli co??? A suknię to Ci mogę oddać za grosze :-) Gdzie wyjeżdżacie na weekend? Doczytałam, macie już zaproszenia??? A dopiero co mieliście wybrać, ja to oczywiście nie w temacie. I wstęp doi pracy już masz jak widzę ;-)
Alicja baławanek piękny, gratuluję dzieciaczkom :-) i dziękuję za medal :-) To mąż elegancik pod krawatem teraz do pracy chodzi??? Wstęp do pracy Małej_mi mnie rozwalił.
Ragna zdrowia dla Nas, udanej wizyty u dr,i żeby zwad nie było przed planowanym remontem łazienki. Trzymam kciuki i dobrej nocki.
Kroma wkładanie coś do ręki nie pomaga??? U Nas do jakiegoś czasu pomagał telefon przy przebieraniu a teraz wszystko co mam pod ręką podaję by przez kilka sekund poleżała spokojnie.

Ostatnia edycja:
Mała mi ja nie pomogę, ale widzę, że Alicja Ci pomoże ;-) to na bank zdasz na 5.0 ;-) hehe
Kroma moja na szczeście tylko ucieka, bo ostatnio nawet nam kupy się w nocnik nie udaje złapać :-(
Wioli znam to z autopsji mi też na siebie żal, a jak gdzieś bez Zuu wychodzę to zawsze coś dla niej mam no kurde. A i wiem u Was zabawki są dość tanie to możesz sobie na to spokojnie pozwolić.
Ragna fajnie, że katarek już u malutkiej znikł :-). No i dla Was zdrówka. A widzisz nie zdażyłam Ci namiarów podać, a Ty już od fryzjera wróciłaś ;-) a czemu niezadowolona?
Maqc bardzo dużo pracujesz :-(. Szef dojechał? Bo chyba miałaś mieć z nim rozmowę na żywo?
Aliś,Ragna odnośnie śmierci Ryśka to dziś po Teleexpresie zachęcali do obejrzenia go po raz ostatni
Mała mi udanego wyjaazdu
Roxi :*

to chyba tyle idę wyszywać buciki :-)dla fasolinki..........
edit:
miałam edita zrobić i zpoamniałam o czym hahaha
a już wiem bałwanek bezcenny :-)

Ostatnia edycja:
kroma, kania u nas długo była faza na to że podczas przewijania, przebierania i innego "ania" na przewijaku musiałam mieć pod ręką cały zestaw różnych drobnych pierdółek dla Isi, żeby ją zając :baffled: a tym momencie hitem są krótkie wierszyki np w" w pokoiku na stoliku.." albo "spadła gruszka.." mówie bardzo powoli, Isia dopowiada swoje "mlecio, jajecio" i nie zauważa że coś tam jej zmieniam ;-)

a i wyszperane, znacie to :-) jeste gotowa uwierzyć że naprawde tak było :-D

1ef53a535e416db25667b53968fb792a.jpg

i umykam już bo mi oczy lecą, ahh czuje sie jak emerytka :-D buziaki mamusie :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry