Bry wieczór, miałam już dziś dać sobie z spokój z BB ale to już nałóg...
Wioli Ty piracie drogowy ;-) szczęście od Boga że nic się nie stało, a co do ślubu to fajnie, że zaczęliście o tym myśleć i rozmawiać. To dobrze, że nie trzeba usuwać tych zębów, ale sprawiłaś chłopkom prezenty wow !!!
Mamaagusi podziwiam Cię, za tą chęć do nauki!!!!
Ida ja tam Twoje poste czytam i te długie i krótkie i mądrze prawisz Kobieto, zresztą Ty o tym wiesz.
Mała_mi mam nadzieję, że głowa przestała Cię boleć, doczytałam że nie. Może Cię zatoka boli co??? A suknię to Ci mogę oddać za grosze :-) Gdzie wyjeżdżacie na weekend? Doczytałam, macie już zaproszenia??? A dopiero co mieliście wybrać, ja to oczywiście nie w temacie. I wstęp doi pracy już masz jak widzę ;-)
Alicja baławanek piękny, gratuluję dzieciaczkom :-) i dziękuję za medal :-) To mąż elegancik pod krawatem teraz do pracy chodzi??? Wstęp do pracy Małej_mi mnie rozwalił.
Ragna zdrowia dla Nas, udanej wizyty u dr,i żeby zwad nie było przed planowanym remontem łazienki. Trzymam kciuki i dobrej nocki.
Kroma wkładanie coś do ręki nie pomaga??? U Nas do jakiegoś czasu pomagał telefon przy przebieraniu a teraz wszystko co mam pod ręką podaję by przez kilka sekund poleżała spokojnie.