Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kania tak wybraliśmy, bo mój mąż mnie przypilił. Nawet stwierdził że jeśli ja zaproszenia tak długo wybieram to co dopiero będzie z sukienką;-) Znaleźliśmy fajny sklep w Krakowie z rzeczami na ślub i tam się będziemy zaopatrywać w potrzebne nam rzeczy, mój mąz właśnie jest na etapie wyboru rejestracji do samochodu. W ogóle to jestem pozytywnie zdziwiona że mój mąż się w te wszystkie przygotowania tak zaangażował. alicja dobranoc emerytko :* ika co się stało?
Dawaj Wioli83, bo właśnie miałam się o nie upomnieć. Alicja u Nas też wierszyki są teraz na topie, zwłaszcza "na stoliczku" a tego drugiego nie znam, może podeślesz cd??? Ika co się dzieje??? Mała_mi to dobrze, że mąż zdecydowany, czego o moim powiedzieć nie mogę ;-)
Edit. Wioli83 wow, ale Ty młodziutka jesteś, lasico !!!
No i dla mnie też się m.in. pokazałaś, dzięki :***
A ja tą blondyneczkę to już widziałam ostatnio;-) ika wbijaj się wbijaj, mów tam jak Wam dzień minął, jakie plany na weekend:-) kaniu nie jestem alicją ale ja znam taki wierszyk, więc chyba o ten jej chodziło
Spadła gruszka do fartuszka
a za gruszką dwa jabłuszka
a śliweczka spaść nie chciała
bo śliweczka nie dojrzała:-)