reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna no teksty o rysku mnie powalily:-D
Z tym kupowaniem u mnie tak samo jest nie jest mi szkoda wydać na klocki 80 f a sobie jak kupuje to trzy razy przelicze:eek:

W tym natłoku zapomnialam przywitać sie z emis także emis witam:-)Fajnie ze zajrzalas

reklama
ragna :-D u nas od rana mamy w pracy :-)

dla tych które nie widziały ;-) :-p

TVP 1 - śmierć Rysia z Klanu - YouTube

ragna
szczeście w nieszczęściu ze chociaz Hania lepiej sie czuje, jejku jak sobie przypomne katarek isi, jak my sie męczyliśmy... :-( przesyłam Wam duuużo zdrówka i ciepła

chorusiany_mis.jpg

wioli :-) ja jako samozwańczy ekspert od niezaprzeczania nie zaprzeczę Ci :-D

Alicja- ja sobie daruje oglądać te bzdety jak dla mnie :-) no ale wiem, że są ci co lubią oglądać klan, no ja nie należę do nich, w ogóle nie oglądam polskich seriali oprócz rodzinka.pl

wioli- a miałam się zapytać czy twoje dziecię też ucieka jak masz mu przebrać zakichanego pampka, bo mój to się tak wygina i szarpie, że zawsze muszę coś wysmarować w kupie.

Ragna ja w metryce mam napisane Żory bo tam się urodziłam i mieszkałam przez pierwszy rok swojego życia, ale często to bywam ze względu na rodzinę. No i rzeczywiście do Rybnika to rzut beretem. Ty z kolei byłaś ostatnio w Ustroniu z tego co pamiętam a ja znowu z Cieszyna więc to tez blisko.
Zdrówka tym razem dla Ciebie i męża bo widzę że z Hanią lepiej, uf.
kroma no ja też po LO o profilu biol- chem. Fajnie że masz takie zamiłowania i co jest ważne, że nawet jak nie udało Ci się nic w tym kierunku to się tym nadal interesujesz -super! Świat wiedzy też lubię!

No teraz kroma już rodzinki.pl ma nie być tylko rodzinę Boskich ma zastąpić rodzina Polaków:rofl2: nic tylko autografy zacząć rozdawać :rofl2:

alicja odnośnie tego filmiku i Klanu to ja pamiętam jak sobie kiedys robili jaja z tego chłopaka z Klanu co jest chory na zespół Downa, dla mnie to akurat nie było fair naśmiewać się z choroby kogoś eh

Ostatnia edycja:
mała mi ja już zaczęłam pisać

Nowotwory jak sama nazwa wskazuje są to nowe twory, tudzież niektórzy mogliby nawet dostrzec w nich nowe otwory, ale temu ujęciu tematu poświęcony został odrębny podrozdział (patrz rozbudowuję Ci pracę :-D ). Nowe twory powstają różnie. Według przeprowadzonych badań aż 92,7% mężczyzn dokonuje ich podczas filozoficznych dumań nad sensem istnienia towarzyszącym posiedzeniom na toalecie. 7,3% przyznało że dokonują ich podczas skandalicznego zachowania jakim jest tłumienie percepcji bodźców słuchowych podczas rozmów z żoną ( a raczej arcyciekawych monologów tychże kobiet). Natomiast badania przeprowadzone na żeńskiej części populacji wskazały iż kobiety najczęściej tworzą podczas takich czynności jak, malowanie paznokci - 34,2 %, dosypywanie arszeniku do szarlotki dla teściowej 26,8% , udoskonalanie makijażu podczas jazdy samochodem - 16,4%, słuchanie instrukcji męża na temat tego jak uruchamia się sprężarkę - 15,5% oraz 7,1% kiedy jakiś napompowany swym ego macho próbuje wyrwać je hasłem "Żułbym twe usta, jak surowy boczek" albo jakże subtelnym "Ej mała! Zakurwim densa?"....

i co mała mi może być :-p :sorry::rofl2:

mała mi- a będą ci sami aktorzy bo oni robią urok w tym serialu a teraz lecą i jednym okiem oglądam i idę na Orbitreka więc miłej nocki. Pewnie zaraz inne mamy się pojawią, może zaraz wpadnę.
A co do jaj z tego chłopaka to tak samo jak był ten serial amerykański co grał chyba dzień za dniem i tam jego imię to było pośmiewisko i teraz się mówi na kogoś nie rozumnego Korki od jego imienia Corky a dla mnie też to nie było śmieszne, ale dzieciaki bywają okrutne, a swoją drogą to nie źle daje radę w Klanie, że umie role.

Kroma ucieka to mało powiedziane do tego jak go przebieram to wygina sie jak struna i przewraca na boki łapie sie za jajka które nie zawsze są czyste jak juz tak poważnie nawali to daje mu coś zakazanego zeby niebyc cała w kupię :-D
Alis jesteś bezbledna mała mi musisz tego użyć bezwarunkowo:-D

reklama
jestem :-) ALICJA Twa epopeja zwana wstępem pracy mgr MAŁEJ_MI o nowych tworach doprowadziła mnie to łez i z tego oto powodu nie dam rady napisać nic więcej, bo tak się śmieję, że chyba zaraz Alicję obudze :laugh2::-p:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry