Mała Mi, Żory to rzut beretem od mojego Rybnika! Zazdroszczę wyjazdu. My za 2 tyg jedziemy do Rybnika, bo wujek nas zaprosił na imprę z okazji 50-tki.
A u mnie coraz większy katar, u męża też, ale za to z Hanią lepiej. No zobaczymy, co jutro lekarka powie, czy gardło w porządku. Poza tym na tapetę wrócił temat łazienki i chyba jednak zdecydujemy się na remont, o ile znów się nie posprzeczamy ;-)
A tak na poprawę humoru i oczyszczenie atmosfery kilka komentarzy z onetu odnośnie śmierci Ryśka z Klanu:
~k.: Cóż, jak to mówią, Rysiek umarł bo złapał wieniec na pogrzebie Hanki Mostowiak
~załamana: toż to szok!!!! Niech no Pani Stanislawa ziółek naparzy dla całej rodziny.... Ryśku, teraz żeś nas zostawił jak wiosna idzie i najlepszy czas na remonty!!!! Komu ja teraz robotę zlecę??? Taki fachowiec!!! Zawsze czyste i złote ręce. Nawet przed zejściem się wykąpał...co za człowiek!!!!
~X: Rysiek na Wawel! Uratował koleżankę Bożenki z domu rozpusty, wyremontował łazienki całej rodzinie, zawsze służył swą taksówką... Kto zasługuje jak nie on?