Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
heh, dawidowe, widzisz, tylko twoje szwagierki można tłumaczyć ewentualnie obyczajami (w końcu inny kraj), a moje obie polskie do bólu i też obsługują:-) a ja nie z tych;-)
efa, ja też nawet nie mam co kombinować z wykluczaniem kogokolwiek z rodziny męża z kontaktów czy choćby z chrzcin, bo wiem, jak on by to przeżył... a jak długo jesteś z Tomkiem? nam ostatnio stuknęło 6 lat i powiem Ci, ze przez ten czas różnie z tymi kontaktami bywało, dopóki nie zaczęłam być głucha i ślepa na to, co mi nie odpowiadało (jakieś głupie przytyki czy miny) - teraz małpuję po nich, odgryzam sie niezgorzej i widzę, że jakby trochę pasowały z dzikimi zagraniami... na czym mnie już nie zależy, bo traktuję to jak zabawę
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom, efuś, pamiętaj;-);-);-)
efa, ja też nawet nie mam co kombinować z wykluczaniem kogokolwiek z rodziny męża z kontaktów czy choćby z chrzcin, bo wiem, jak on by to przeżył... a jak długo jesteś z Tomkiem? nam ostatnio stuknęło 6 lat i powiem Ci, ze przez ten czas różnie z tymi kontaktami bywało, dopóki nie zaczęłam być głucha i ślepa na to, co mi nie odpowiadało (jakieś głupie przytyki czy miny) - teraz małpuję po nich, odgryzam sie niezgorzej i widzę, że jakby trochę pasowały z dzikimi zagraniami... na czym mnie już nie zależy, bo traktuję to jak zabawę
jak Kuba Bogu tak Bóg Kubańczykom, efuś, pamiętaj;-);-);-)
po częstotliwości wstawań na siusiu stwierdzam, że jak prześpię pół godz ciągiem to już jest sporo - no lepszego treningu przed wstawaniem na cycanie chyba nie mogłam sobie wyobrazić
co nie znaczy, że zaraz mnie szlag nie trafi z niewyspania...a wstać musiałam bo już mnie żołądek trawił
nawet loliszę dzisiaj pobiłam i jestem pierwsza!!!