reklama

Październikowe Mamy 2010

witajcie dziewczyny!
ja poczytałam wczoraj dużo o szpitalach i jakoś w ogóle dużo myślałam i do tego niebo ciągle zachmurzone jakoś na mnie kiepsko zadziałało i miałam takiego doła, że postanowiłam pójść dzisiaj na usg, choć planowałam jutro :) i jestem zadowolona choć na trochę ;) reszta w odpowiednich wątkach :)

coś się stało z moim suwaczkiem :(((((

reklama
Ja mojemu synowi też tłumacze i tłumaczę. Nie mam z nim większych problemów. Jak płacze, bo mu się coś nie podoba to mu mówię, że to mu nic nie da tylko katar mu się zrobi i jak skończy płakać to rozmawiamy. Czasem płacze chwilę, a czasem dłużej, ale nie ulegam. Musi sam dojść do tego, że w ten sposób nic nie wskóra.

Co do tych odwiedzin w szpitalu, to u mnie będzie tylko mój M - wiadomo, moja mama i teściowa. A reszta dopiero w domu. W szpitalu i tak jak jest wszystko okej to trzymają jedną dobę, więc ten czas trzeba wykorzystać na rozmowie z położną i nauce tych najważniejszych rzeczy od niej.

Dziewczyny zapytam tak z zupełnie innej beczki....co zostawiłbyście sobie z okresu ciąży po porodzie,a co bezwzględnie jest na nie ? Poza dolegliwościami bywają też plusy.
U mnie na plus :
-szybko rosną mi paznokcie i są twardsze
-włoski na nogach odrastają wolniej
-i te cycunie oh cudowne C ( a było między A i sportowym B )
Na minus :
- beznadziejne włosy ;/ od początku nie mogę ich okiełznać

mi wlosy rosna jak szalone - te na glwoie oczywiscie hahah, pazurki tez i sa twardsze- to chyba dzieki witaminkom i zelazie ktore biore bo mam anemie od samego poczatku ciazy. marze zeby dzidzia wyssala ze mnie jak z mojej kolezanki wielkie cycole i tluszcz:p laska z rozmiaru 44 przed ciaza zjechala do rozmiaru 38-40 przy karmieniu:ppp marze o tym bo jestem klocek przy kosci:pp a cycole mam rozmiar D - przed ciaza i teraz tez- moglyby zjechac do sredniego C mimo ze moj maz ma totalnego fiola na ich punkciei jak ide w obcislej koszulce t jest dumny jak paw ze inne chlopy tego nie maja:p puki co przydaloby sie zeby dzidzia zessala ze mnie moje kilogramy a i tak nie jest tragicznie bo 7 mc sie zaczal a ja dopiero przybralam 2 kilo (na poczatku ciazy zjechalam 4.5 nie wiem kiedy i skad). ciekawe ile przybiore kilo do konca. jutro mam wizytke u poloznej wiec bedzie mnie wazyc na pewno. ciekawe czy cos przybylo od 3 tygodni.

Dziewczyny, jestem kompletnie załamana. Mój mąż był u swoich rodziców i napisał mi przed chwilą w mailu (ja jestem u rodziców, a on w domu), co za numer teście wywinęli. Oto cytat z maila:
"Tato krzyczał na mnie, że mam się otrząsnąć, że Ewa to mnie wykorzystuje i głupiego sobie
znalazła.

Mama powiedziała: Wziąłeś sobie leniwą, wyruchaną i starą co jej nikt nie chciał i zastanawiam się, czy w ogóle przyjdę na
chrzciny...

Później powiedzieli, że nie mam tego mówić, bo całą
rodzinę skłócę."

To chyba oznacza, że nie mam już teściów. Nie jestem w stanie rozmawiać z ludźmi, którzy o mnie takie rzeczy powiedzieli...
Zaraz się poryczę.

Dziewczyny, jestem kompletnie załamana. Mój mąż był u swoich rodziców i napisał mi przed chwilą w mailu (ja jestem u rodziców, a on w domu), co za numer teście wywinęli. Oto cytat z maila:
"Tato krzyczał na mnie, że mam się otrząsnąć, że Ewa to mnie wykorzystuje i głupiego sobie
znalazła.

Mama powiedziała: Wziąłeś sobie leniwą, wyruchaną i starą co jej nikt nie chciał i zastanawiam się, czy w ogóle przyjdę na
chrzciny...

Później powiedzieli, że nie mam tego mówić, bo całą
rodzinę skłócę."

To chyba oznacza, że nie mam już teściów. Nie jestem w stanie rozmawiać z ludźmi, którzy o mnie takie rzeczy powiedzieli...
Zaraz się poryczę.

PRzede wszystkim nie ma co sie nimi przejmowac bo po pierwsze szkodzisz swojemu i dzidzi zdrowiu a po drugie NIE WARTO.
Nie chca to nie. Ja mam zasade gdzie mnie nie chca to sie nie wciskam. JEszcze beda załowac ze dzidzi nie zobacza. Najwazniejsze abys miała wsparie w mezu który postapi jak mezczyzna i zrobi z tym pozadek a jak nie to przynajmniej bedzie z toba. Buziaki i głowa do góry

Efa kochana! Ku**a mać! Masz kolejny powód,żeby na dobre odciąć swoich"teściów" od waszego życia, od dziecka. Twój Tomek na pewno to zrozumie, tym bardziej po tym, co od nich usłyszał. Przykre strasznie, ale, tak jak napisała dawidowe -nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą. Myślę,że Twój mąż też ograniczy swoje kontakty z rodzicami. Mój by tak zrobił....

Przesyłam buziaki i ściskam mocno

reklama
Efa kochana! Ku**a mać! Masz kolejny powód,żeby na dobre odciąć swoich"teściów" od waszego życia, od dziecka. Twój Tomek na pewno to zrozumie, tym bardziej po tym, co od nich usłyszał. Przykre strasznie, ale, tak jak napisała dawidowe -nie pcham się tam, gdzie mnie nie chcą. Myślę,że Twój mąż też ograniczy swoje kontakty z rodzicami. Mój by tak zrobił....

Przesyłam buziaki i ściskam mocno

widze ze tez juz nie spisz. ja ostanio sypiam po 4 i nie wiem czemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry