reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ida interesuje mnie rozmiar buta wymiary ulubiona zupa czy lubisz kotlety i czy potrafisz lepic pierogi:-p
1) 38 zazwyczaj
2) kiedys 88-70-88 i niech tak zostanie
3) ogórkowa i kapuśniak - zabij a ulubieńszej nie wybiorę:rofl2:
4) schaboszczaki ubóstwiam, mielone toleruję:-p
5) ni chu chu:-D
jeszcze coś???:-D:-D:-D
a wioli ma nokię lumię:laugh2::laugh2::laugh2:jezdem szerlok hołms:rofl2:

maqc, z tym krukiem to tak podejrzewałam który podpunkt;-)odpalisz kiedys to gg w końcu i skrobniesz co obiecałaś???:crazy::-p;-)

edit: ika, o nieeeeeeeeeee ja pierwzszejsza wiedziałam tylko ankiete najpierw wypełnic musiałam ;)

Kroma, ano, przeziębiłam się dość konkretnie. A tak jakoś ostatnio pomyślałam z wielką radością, że coś się mnie choróbska nie imają. No i chyba sobie wykrakałam, ale mam nadzieję, że mi szybko minie.

Oj makuc w zagadkach to ty dobra nie jestes:laugh2:Cena taka sama ale broń Boże nie kupiłam jej mamie zaproponowali bo kończy jej sie umowa a ze ona tel ma i ten jej do niczego potrzebny trafił sie mi:-)Powiem ci ze trochę ciężka ale w obsłudze super zdjęcia tez fajnie robi połączenie z internetem tez ok szybko i sprawnie jeszcze niemialam czasu dobrze jej przejzec ale tak sie bałam dotykowych a tu miła niespodzianka bo daje radę
Ikaa :tak:

Ida przecież Ty gg nie używasz ;-) a wymiarów tylko pozazdrościć.
Też złe sny obstawiam, Wioli83 ślij ślij te aniołki, no i telefon masz wypasiony :-)
Ragna były ale się zbyły;-)
Ika no mam nadzieję, że się poprawisz :-)
Mała_mi odpocznij :-)

Edit. Już mogę usunąć???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry