reklama

Październikowe Mamy 2010

Dobrze wiedziec ze jest to bezpłatne bo wiekszosc moich kolezanek płaciła. Akurat tam gdzie ja chce rodzic jest wszystko bezpłatne ae jak by os to juz wiem.

Efa tylko pogratulowac meza.
W sumie moj to ciagle mowi ze jak by miał mnie zostawic to musiałby swojej rodzinie powiedziec ze umarłam w Polsce bo inaczej by sie go wyrzekli.

reklama
Jeden dzień mnie nie ma a tu takie przykrości. Ewuniu bardzo Ci współczuje teściów-idiotów! Tomek bardzo dobrze postąpił, mówiąc im, żeby się zastanowili co mówią! Ściskam mocno! :*

A z innej beczki teraz czas na mnie na urlop :) w niedzielę ruszamy nad morze na tydzień :) Trochę odpoczniemy i nawdychamy się lepszego powietrza :)

Efa gratuluje postawy męża. Dobrze im napisał.

Ja wczoraj popłakałam się na remoncie. Poszłam, małż już tam był i pytam jakie postępy w łazience i wc (robi je ekipa) a on mi na to że żadne bo znowu ich nie było. Wkur... się strasznie. W poniedziałek nie przyszli bo podobno się pochorowali po wypłacie i wczoraj już mieli być a nie było. Nawrzeszczałam na małża że g... mnie obchodzi co im dolega, co mają do roboty bo mieli wejść i zrobić u nas i że skoro on nie potrafi z nimi gadać stanowczo to może ja zadzwonię i ich opier... On się na mnie wściekł nie wiem za co. Kuźwa jak przyjdzie do zapłaty to ja chcę być przy tym i wtedy im przypomnę ile razy nie przyszli. Wkur... Generalnie małż z teściem zasuwają jak dzikie osły a roboty i tak jeszcze dużo. Nie widzę wcale naszej przeprowadzki. Szkoda mi ich strasznie, widzę że są zmęczeni. Ale ta ekipa to przegięcie. Tak wczoraj z bezsilności zaczęłam płakać że nie mogłam się opanować. Żałuję że to mieszkanie kupiliśmy, wolałabym spokojnie sobie mieszkać w naszej kawalerce.

Efa skarbie śledzę całą sprawę od początku. Nie miałam okazji za bardzo pisać, bo jeszcze siedziałam w pracy. Cieszę się, że Twój mąż tak zareagował :) To dobrze wróży wam na przyszłość. W małżeństwie niestety często nie jesteśmy sami, jest jeszcze "kochana" rodzinka. Takie sytuacje jednak mają swoje plusy. Wiesz, że Tomek jest Twoją ostoją, że masz jego poparcie i przede wszystkim, że zachował się jak dojrzały mężczyzna.

monimoni przyjemnego, udanego i słonecznego urlopu. !

malutka80 przypomniało mi się jak ja robiłam remont w poprzedniej ciąży. Skończyło się na tym, że "fachowcowi" pokazałam drzwi, nie zapłaciłam za część roboty i jeszcze skarbówką postraszyłam ( robił na "lewo"). Mój chłop i fachowiec stali jak wryci, jak baba z olbrzymim brzuchem furii dostała. :)
Finalnie zdążyłam na czas, czego i Tobie życzę. Trzymaj się i nie denerwuj

monimoni udanego wypoczynku życzę.
Ja też jadę na urlop. Już w sobotę, na tydzień. Nie nad morze, jak monimoni, ale nad jezioro, do lasu, gdzie mam nadzieję, będzie spokój. Zabieramy też moją mamę, bo jest świetnym kompanem.

A ostatnio zauważyłam,że Franek domaga się wapnia. Tak mi się chce mleka,że codziennie muszę wypić minimm 2 szklanki. Piję zimne, bo przegotowanego nie cierpię. Jadłam wcześniej produkty z wapniem, ale widocznie było mu mało.;-)

Cześć dziewczynki,
ja miałam nareszcie przespaną noc - po aferze najpierw z Tomka siostrą, a potem z teściami nie mogłam spać po nocach, tylko cierpiałam na gonitwy myśli. Ale dziś już spokojnie na szczęście.
Właśnie wróciłam od dentysty, oczywiście ze znieczuleniem.
U nas znowu zaczyna się upał, więc idę sobie trochę podyszeć. Miłego dnia, kochane.

monimoni, baw się dobrze!

emiliab, Tobie też udanego wypoczynku życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry