witam wieczornie
EFA az tak ciezko ze mna ze mam se posty zapisywac w wordzie??

))))))))))))eee tam pamietnik

)) i tak jej wszystko kiedys wygarne

)))
DAWIDOWE nie mam checi sie zamieniac z toba wole juz wstawac o 7.30-8h. a co do zarelka to teraz w neidziele tak duzo nie zjadla, zostawila moze z 7 kluseczek, za to keidys wciela gleboki talerz makaronu i kotleta mielonego ze nadziwic sie nei moglam ze nie pekla

)) tak kocha makaron. a swoja droga to mialam polewke dzisiaj bo po sniadaniu jak sie z nia bawilam to podskakiwala na kolankach zeby w brzuchu jej sie przelewalo i bulgotalo i sie tak smiala ze ja juz nie moglam wyrobic

)))
co do meza to stopniowo a wcielilam go troche w obowiazki bo przestalam po prostu ogarniac wszystko sama.... przestalam sie kryc ze padam na pysk bo jakby nei bylo pracuje 36.45h tygodniowo, nieraz wiecej. a o dziwo on polubil prasowanie tylko rzeczy prostych, czyli reczniki, posciel

ppppppp a ja akurat poscieli nienawidze bo moja poszwa na koldre ma 220x240

))) nie cierpie tego prasowac. a jesli chodzi o chrupki to to jest duza marka tu we fr marketach typu auchan, carrefour i innych. Beanuts albo Benauts jakos tak sie nazywa.
ahaaaaaaaaaa!!!!! no i najwazniejsze: podjelismy decyzje wczoraj ze przyjezdzamy do PL w sierpniu, dokladnei nie wiem ktorego i na ile ale na dniach dodstane kartke do wypisania na urlop. wolimy sierpien bo w czerwcu za duzo rzeczy sie " urodzilo" i za bardzo to by bylo na wariata wszystko, tak wiec jesli macie ochote sie ze mna spotkac to ja jestem zaaaaaaaaaaaaa

)) baniak winka przywioze

))) albo cysterne

pppp
a w poludnie zapomnialam wam powiedziec: bawie sie z mloda i wydurniam na lozku u mnie a mloda zabrala mi telefon i go schowala gdzies w zaglowek. potem wrocila do mnie zaczela mnie gilgac (zadziera mi ksozulke do gory i laskocze po brzuchu

pp) . no i w pewnym momencie mowie " Leane przynies mamie telefon prosze bo nie wiem gdzie go wcisnelas" a mloda myk i przyniosla

))))) kurna to dziecie wszystko rozumie

pppp
ROXI wez no wrooooc, i KASPERKOWA to samo

))))