reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi. kobieto co ty mówisz, wiesz co ja bym oddała za pare fajnych sporych cycuchów? :D Ja serio o operacji plastycznej zaczynam mysleć..... nie żartuję:| Zazdroszczę wszystkim cycatkom! Mi tylko push up został. bo bez jak ubiorę obcisł tshirt to zupełna decha!!!! :(:(:(:(

A tak poza tym to witam sie, nie odzywałam się bo miałam zapiernicz w weekend. U mnie jakaś bakteria w mieście w wodzie i nawet zębów nie powinno się myć nieprzegotowaną. A młody chlipał wodę prosto z wanny, ale nic mu nie jest póki co... twarda sztuka. za to ja mam rozwolnienie.... szał ciał:P

reklama
Happy rozbawiłaś mnie z tymi stanikami, bo Oliwia do mojego się dobierze jak jest gdzieś na wierzchu, szuflady mam zabezpieczone więc ich nie rusza ale w szafie mam na dolnej półce jej ciuchy i stamtąd namiętnie wyciąga.
Poza tym strasznie lubi "grzebać" w koszu z brudnymi ubraniami i wywlekać je na pokój...
A co do tego pogrubiania to nie mam pojęcia, dlaczego tak Ci się robi, spróbuj jeszcze raz zacytować coś i kuknąć czy masz "włączone" (aktywne) pogrubienie.

Renata jak po długim weekendzie???
Czekamy na foto-relację :-)

Strip oby Wam ta bakteria nie zaszkodziła bardzo, lepiej zakupić wodę butelkowaną.

Ostatnia edycja:
hejka mnie nie było bo M wrócił, wczoraj do koleżanki pojechałam, a dzisiaj mam sajgon bo M wyjechał i musiałam od rana go pakować i jeszcze mi dzieciaki dokazują.

mała mi. kobieto co ty mówisz, wiesz co ja bym oddała za pare fajnych sporych cycuchów? :D Ja serio o operacji plastycznej zaczynam mysleć..... nie żartuję:| Zazdroszczę wszystkim cycatkom! Mi tylko push up został. bo bez jak ubiorę obcisł tshirt to zupełna decha!!!! :(:(:(:(
jakbym o sobie czytała :-p

HAPPY, KANIA Alicja niby nieco zdrowsza jest ale za to ma całą buzię i cipulencję zsypaną :no: oszaleję niedługo :-(

makuc- u nas na wysypkę na "lolo"(moriam;-)) pomogła maść TRIBIOTIC- w aptece bez recepty(ale proś o tubkę,nie saszetki).Tak jej się zrobiło po tym odparzeniu- masakra była,wszystkiego próbowałam i dopiero to pomogło....

reklama
Kania- to co miałam go wykorzystać to wykorzystałam :-)
Sarisa- moje mi też nie dają, szkoda pisać, ale mam demolkę w domu.
Mała MI- ja też bym chciała mieć cycki duże, i nawet mogły by być obwisłe, bo mam małe i tak są oklapłe i zwisy, więc wolałabym duże i zwisy, chociaż bym miała w co upchać je.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry