• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

mała mi. kobieto co ty mówisz, wiesz co ja bym oddała za pare fajnych sporych cycuchów? :D Ja serio o operacji plastycznej zaczynam mysleć..... nie żartuję:| Zazdroszczę wszystkim cycatkom! Mi tylko push up został. bo bez jak ubiorę obcisł tshirt to zupełna decha!!!! :(:(:(:(

A tak poza tym to witam sie, nie odzywałam się bo miałam zapiernicz w weekend. U mnie jakaś bakteria w mieście w wodzie i nawet zębów nie powinno się myć nieprzegotowaną. A młody chlipał wodę prosto z wanny, ale nic mu nie jest póki co... twarda sztuka. za to ja mam rozwolnienie.... szał ciał:P

reklama
Happy rozbawiłaś mnie z tymi stanikami, bo Oliwia do mojego się dobierze jak jest gdzieś na wierzchu, szuflady mam zabezpieczone więc ich nie rusza ale w szafie mam na dolnej półce jej ciuchy i stamtąd namiętnie wyciąga.
Poza tym strasznie lubi "grzebać" w koszu z brudnymi ubraniami i wywlekać je na pokój...
A co do tego pogrubiania to nie mam pojęcia, dlaczego tak Ci się robi, spróbuj jeszcze raz zacytować coś i kuknąć czy masz "włączone" (aktywne) pogrubienie.

Renata jak po długim weekendzie???
Czekamy na foto-relację :-)

Strip oby Wam ta bakteria nie zaszkodziła bardzo, lepiej zakupić wodę butelkowaną.

Ostatnia edycja:
hejka mnie nie było bo M wrócił, wczoraj do koleżanki pojechałam, a dzisiaj mam sajgon bo M wyjechał i musiałam od rana go pakować i jeszcze mi dzieciaki dokazują.

mała mi. kobieto co ty mówisz, wiesz co ja bym oddała za pare fajnych sporych cycuchów? :D Ja serio o operacji plastycznej zaczynam mysleć..... nie żartuję:| Zazdroszczę wszystkim cycatkom! Mi tylko push up został. bo bez jak ubiorę obcisł tshirt to zupełna decha!!!! :(:(:(:(
jakbym o sobie czytała :-p

HAPPY, KANIA Alicja niby nieco zdrowsza jest ale za to ma całą buzię i cipulencję zsypaną :no: oszaleję niedługo :-(

makuc- u nas na wysypkę na "lolo"(moriam;-)) pomogła maść TRIBIOTIC- w aptece bez recepty(ale proś o tubkę,nie saszetki).Tak jej się zrobiło po tym odparzeniu- masakra była,wszystkiego próbowałam i dopiero to pomogło....

reklama
Kania- to co miałam go wykorzystać to wykorzystałam :-)
Sarisa- moje mi też nie dają, szkoda pisać, ale mam demolkę w domu.
Mała MI- ja też bym chciała mieć cycki duże, i nawet mogły by być obwisłe, bo mam małe i tak są oklapłe i zwisy, więc wolałabym duże i zwisy, chociaż bym miała w co upchać je.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry