hello,
dawidowe a no udało się ich umówić na jedną godzinę tylko co z tego jak małego przyjęli mi punktualnie a G. dopiero z 40 minutowym opóźnieniem

Co do sprzedaży sukienki to będę potem starała się ją odsprzedać tak czy siak.
wioli zdrówka dla Twojej rodzinki, niech wirus Was szybko opuszcza.
Roxannka zdrówka dla Ptysia, my ostatnio przechodziliśmy przez zapalenie spojówek i po kropelkach szybko przeszło.
dobranocka czasem kręgosłup mnie boli więc to może i od nich? Zresztą piersi te są dla mnie coraz to większym problemem, nawet w sklepach żeby kupić porządny stanik to nie lada wyzwanie, bo wszędzie te misieczki B i C.
My przechodziliśmy niecały tydzień przed zachorowaniem Łukasza, zapalenie spojówek i nam lekarka też powiedziała wtedy że bardzo możliwe że to może być początek choroby bo niby przy katarze towarzyszy zapalenie no i racja bo Łukasz ma teraz lejący się katar z nosa i kaszle.
happy żeby teraz Cię tutaj nie skłamać to wydaje mi się że była to organza a na niej koronka? hm? Będę za 2 tygodnie u krawcowej prawdopodobnie to się jej podpytam o te nazwy, ona mi to mówiła ale ja na tych rzeczach krawieckich się kompletnie nie znam:-( Mam zdjęcie tej sukienki na komórce tyle że to jest ta z salonu do tego kolesia bez rękawków tylko na ramiączkach, jak mi G. potem znajdzie kabel to mi Cię mogę posłać foto;-)
kaniu z Łukaszkiem lepiej, ale za to mąż ma L4 i po prostu chory facet to umierający facet. Mam go już dość i najchętniej wysłałbym go już do tej pracy. Czepiać się ma siłę wrr. Dobrze że mam dziś zajęcia po południu to nie będę musiała z nim siedzieć w domu

Bardzo mi żal Twojej siostry że tak długo się męczy z tymi biegunkami, bojciu. Ileż tak można cierpieć?:-(
strip no to ja Ci chętnie oddam, dla mnie to naprawdę spory problem, nawet przy kupnie ubrań, wkurza mnie to że np bluzka fajnie leży w brzuchu a cycki się nie mieszczą:-( Tak samo było teraz z tą suknią ślubną...
makuc i Tobie mogę oddać nawet kawałek piersi to i tak jeszcze starczy dla innych

czemu tak obsypało Alutkę? coś nowego jadła? jakieś nowe kosmetyki?
dorisku duży chłop umiera i w ogóle marudzi jak dziecko a za to dzieciaczek OK, tylko z noska mu się leje. O operacji biustu to i myślę ja, tylko że pomniejszenia:-( ciekawe ile to kosztuje?
No właśnie małe jest piękne a nie duże:-(
Uff nadrobiłam, bo mam chwilę czasu póki Łuki śpi.
Na 17 idę na zajęcia z pedagogiki. Nie chce mi się tam iść ,ale wolę chyba to niż siedzieć z mężem po 24h w domu