reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

Dawidowe... jejku współczuje, ta twoja malutka z tego co czytam co trochę chora:| biedactwo,. Dużo zdrowia!
Moriam... masakra, pewnie kolana obolałe baaaardzo. Kiedyś też tak szurnełam na schodach, ale jak schodziłam z młodym, jemu nic się nie stało ale ja zjechałam dupą i kość ogonowa poobijana....

Więcej nie doczytałam, mój klops nie śpi od 4.50 wciągnął mleko całą butlę, później o 7 wielkiego nalesniora z gruszkową konfiturą.Teraz szaleje z A. u teściów na dole, a ja piję kawę, a niedługo na spacer z młodym.
Witajcie moje panie drogie!

reklama
Kromcia ja nie wrażliwa, ale to pęknięcie żyły wczoraj tak zabolało, a nie byłam na to przygotowana ;-). Ja do dentysty chodzę i znieczulenie nie biorę(chodzi o to, że jak jestem przygotowana na ból to jest ok)
Rysia ale masz sny. Pewnie to z przemęczenia od tych książek.
Kania cieszę się, że u Was w miarę ok.

Kaniu piszę pracę magisterską bo mam ustalony termin obrony na pierwszą połowę czerwca (a pracę gotową muszę mieć już do końca kwietnia)a jak narazie jestem w czarnej du.pie.Nie zrobiłam jeszcze badań i w ogóle zamiast na finiszu jestem na wstępie swej pracy:wściekła/y::wściekła/y:ale tak to jest gdy się jest takim mało zorganizowanym człowiekiem jak ja:dry:aaa tak w ogóle to przede wszystkim cieszę się że u Was w końcu zaświeciło słoneczko i z Oliwką jest wszystko w porządeczku:-)a jak tam Twoje samopoczucie?jak z mężem?

Sarisko daj mi trochę tej Twojej energii bo jest mi potrzebna na "gwałt":-Di jak znajdziesz chwilkę to pochwal się przemeblowaniem pokoju Zuzi??!!

Ostatnia edycja:
Kroma to faktycznie Twoje Buntowniki szybko zdrowieją, tylko pozazdrościć.
Sarisa dzięki:-)
Rysia oj to masz 3 miesiące, a gdzie przeprowadzasz badania i z kim, chyba pisałaś już swój temat a jak oczywiście nie zakodowałam. Jakie masz narzędzia badawcze???

Rysieńko ja się spiełam ze wszystkim jak się dowiedziałam, że w ciąży jestem. Dowiedziałam się w lutym, potem zwlekałam prawie do połowy lutego pod koniec marca juz prawei wszystko było napisane ;-), a pod koniec kwietnia się broniłam hehe. Więc o takiego powera to musisz męzusia poprosić ;-)

Dzien doberek
Kaniu kubus dalej zakatarzony do tego kaszel wogole od rana jest rozdrazniony oliwka poszla do zlobka bez placzu?
rysia :szok:co za sen ale tzn ze beda baaaardzo dlugo zyc wspolczuje nocki
sariska juz wijesz gniazdko?fajnie a dziewczynki beda mialy wspolny pokoj? Oj ja tez nie cierpialam tej glukozy z kuba nawet nie robili mi tutaj zreszta procz badania maczu nic nie robili:confused:
kroma fajnie ze dzieci zdrowe i znowu szaleja
ida jak misia pewnie jeszcze spi i wstanie dopiero na obiad:-D
happy a jak ty sie czujesz pospalas?maksiu wysprzatal mieszkanie na blysk?
moriam wspolczuje upadku dobrze ze to sie tylko tak skonczylo

Kaniu kochana mam miesiąc (nie cały)bo jak chce się bronić to ostateczny termin oddania pracy to kwiecień (i wiem że moja promotorka nie pójdzie mi na rękę by mogło to być później bo co jak co,ale nie pałamy do siebie sympatią:dry:).A co do narzędzi badawczych to przeprowadzam ankietę w szkołach podstawowych i gimnazjach na temat przejawów niedostosowania społecznego wśród dzieci z rodzin czasowo niepełnych:tak:to chyba tyle...

Sarisko kochanie co jak co ale do drugiego takiego pałerka mi nie spieszno bo tej jeden będący w domu to już jeden wielki pałer i chcąc nie chcąc i tak nie mam kiedy na dupencji usiąść:-D

no nic uciekam bo czas mnie goni....

Ostatnia edycja:
Rysia fakt, niewiele zostało, liczyłam 3 miesiące do obrony a pracy jeszcze nie masz.
Pomogłabym ale niestety pisałam na całkiem temat, choć u mnie na roku podobny temat jak masz się przewinął.
Wioli o dziwo bez płaczu, w domu coś nie bardzo chciała, jak jej mówiłam że do żłobka idziemy, ale jak już weszłyśmy na salę to było papa mama, i poszła :-)

Wioli a no zaczęło się zaczęło i tylko urządzanie, sprzątanie przygotowywanie hehe ;-) R
Rysiolku spieszno nie spieszno ja Ci tylko mówię, skąd ja mam połerka ;-) hehe
Kania to super, że Oliwka poszła i Ci pap zrobiła, czyli dobrze się czuje tam :-)

reklama
Do góry