reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
doris On chyba wyrósł z tego że nie chorował :confused2:przedtem wcale nic tylko malutki katarek i ok a teraz w grudniu chory był i teraz od 14marca i nawrót:baffled:być może ma astme oskrzelową że tak teraz się mu nawraca:crazy:

doris On chyba wyrósł z tego że nie chorował :confused2:przedtem wcale nic tylko malutki katarek i ok a teraz w grudniu chory był i teraz od 14marca i nawrót:baffled:być może ma astme oskrzelową że tak teraz się mu nawraca:crazy:
Baśka a co mówią lekarze??? Moja do roku w ogóle nie chorowała a jak poszła do żłobka to non stop coś przynosi a Twój do żłobka nie chodzi więc może rzeczywiście to alergiczne jest, może wybierz się z nim do jakiegoś specjalisty.

Witam:)
Chociaż nikt tu za mną nie tęskni to i tak się zamelduje byśta nie myślały że o Was nie myślę:-Dbo zdarza mi się to dość często i ubolewam nad tym że kompletnie nie wiem co się tu dzieje i co u Was słychać ale kiedyś się poprawię (mam przynajmniej taką nadzieję)a tymczasem wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia:tak::-)

Rysia nie gadaj głupot, tęsknimy za każdą której nie ma i tak samo chcemy wiedzieć co u Was.
Gdzie już zmykasz??? Jak Miłosz i Twoja mgr??? Jak z lubym???

O właśnie Doris przypomniałaś mi, że muszę kupić mojej tran, dzięki :***

rysia a tam zaraz nie tęskni! Tęskni , tęskni!! co tam u Ciebie? zrób sobie przerwę , cokolwiek robisz i posiedź z nami

kania ależ nie ma za co :-D. U nas niestety tran powoduje U doda odruch wymiotny :-( , takze czekam aż mu w zelkach bede mogla podawac ;-)

Narazie sanostol mu daje lekarz powiedział że może być że też jest dobry,Ja mam taką lekarke że na zwykłe przeziębienie antybiotyki wypisuje a potem dziecko uodparnia się od leków:baffled:Teraz akurat jestem na dziennym oddziale dziecięcym OD 14 marca to tam ten pediatra jest naprawdę dobry mi On włąsnie stwierdził alegrieg albo astmę bo ta moja lekarka tępa jakaś:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Doris miałaś taki bezsmakowy ten tran???
Baśka u Nas w przychodni też mamy taką dr, która jak widzę jak osłu****e dziecko to aż nóż się w kieszeni otwiera. Dobrze, że masz możliwość konsultacji zdrowia dziecka z innym dr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry