Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Baśka a co mówią lekarze??? Moja do roku w ogóle nie chorowała a jak poszła do żłobka to non stop coś przynosi a Twój do żłobka nie chodzi więc może rzeczywiście to alergiczne jest, może wybierz się z nim do jakiegoś specjalisty.doris On chyba wyrósł z tego że nie chorowałprzedtem wcale nic tylko malutki katarek i ok a teraz w grudniu chory był i teraz od 14marca i nawrót
być może ma astme oskrzelową że tak teraz się mu nawraca
![]()
bo zdarza mi się to dość często i ubolewam nad tym że kompletnie nie wiem co się tu dzieje i co u Was słychać ale kiedyś się poprawię (mam przynajmniej taką nadzieję)a tymczasem wszystkie Was serdecznie pozdrawiam i życzę miłego dnia
:-)
. U nas niestety tran powoduje U doda odruch wymiotny :-( , takze czekam aż mu w zelkach bede mogla podawac ;-)
Teraz akurat jestem na dziennym oddziale dziecięcym OD 14 marca to tam ten pediatra jest naprawdę dobry mi On włąsnie stwierdził alegrieg albo astmę bo ta moja lekarka tępa jakaś