reklama

Październikowe Mamy 2010

Kania,kroma ja też wracam do ćwiczeń:tak:
ikaa zdróweczka dla Lenki:*

Kończę Pana T,jestem wykąpana i... zastanawiam się,co zrobię na śniadanie. Chyba znowu racuchy:tak:.
Pojadę chyba do mamy jutro,ale mam takie odczucia jak ikaa z teściami:sorry::-(. Zobaczymy.
Na razie kupiłam sobie voucher na manicure i pedicure(na to ostatnie najbardziej mam potrzebę). Mąż przyniósł fajną tygodniówkę,więc mi pozwolił ;-)

reklama
Emiliab ooo to fajnie, że mężuś za sponsorował żonce mani i pedicure :-)
Mojemu to daleko od takich pomysłów.
Czemu znowu racuchy??? Napisałaś to tak jakbyście jedli je na śniadanie, obiad i kolację 7 dni w tygodniu :-)

Ja kończę pifko i udaję się na spoczynek...

Emiliab ooo to fajnie, że mężuś za sponsorował żonce mani i pedicure :-)
Mojemu to daleko od takich pomysłów.
Czemu znowu racuchy??? Napisałaś to tak jakbyście jedli je na śniadanie, obiad i kolację 7 dni w tygodniu :-)

Ja kończę pifko i udaję się na spoczynek...

Z tym sponsorowaniem,to nie do końca... Ale grzecznie się spytałam,czy mogę i..mi pozwolił:-D
Racuchy są ostatnio co tydzień:-D. Ale Kuba nie ma nic przeciwko:-).

Dobranoc

witam wieczornie:))))

w pracy czas zlecial dosc szybko i bardzo intensywnie... mozna oglupiec ostatnio....
Leane u niani zjadla dzisiaj rybke i co?? i marchewke ugotowana wp lasterkach !!! w domu nei chciala nawet sprobowac, u niani zjadla! poza tym dzisiaj pierwszy raz zrobila siku do nocnika -tez u niani. super ze w ogole zaczyna. w lato mzoe nam sie uda pozegnac z pampkami. jak sika w pieluche to mowi mi PIPI za kazdym razem wiec mysle ze to odpowiednia pora zaczac.

poza tym: skad wy macie jakies sniegi i inne temperatury dziwne???????????????????????????? u nas chodze z krotkim rekawem i klapkach. bez przegiecia:)

w neidziele jade na basen bo tak jak Kroma, musze cos zrobic z soba bo mnie potrzepie doslownie... przestane chyba pic piwo i jesc wieczorami i codziennie jakas gimnastyka.

jutro ide na targ kupic sobie legginsy do tunik na teraz i lato i kapelusik dla Leane bo male sa te z zeszlego roku, a dzisiaj wrocila taka opalona na buzi od niani ze szok:))) maly brzoskwiniowy mis :))))) na spacerze byla po poludniu dlugo podobno.

EMILIAB racuchy z rana robisz???? zadna sila mnei by do patelni nie zagonila rano:))))

Hej muszę wam się do czegoś przyznać przedwczoraj umyłam okna a zawsze jak myję to pada...tak i umyłam wieczorem i od wczoraj pada z przerwami ale pada...to ja jestem za pogodę odpowiedzialna :zawstydzona/y:
a tak poza tym to jest dobrze bo nie chorujemy :-)

Hej muszę wam się do czegoś przyznać przedwczoraj umyłam okna a zawsze jak myję to pada...tak i umyłam wieczorem i od wczoraj pada z przerwami ale pada...to ja jestem za pogodę odpowiedzialna :zawstydzona/y:
a tak poza tym to jest dobrze bo nie chorujemy :-)

No i mamy sprawczynie tego co za oknem;-). Proszę mi tu więcej okien nie myć:-D:-);-)

dziulka racuchy mam juz tak opanowane,że ostatnio o 8 rano miałam juz posmażoną góóóóórę:-D.Ale dla radosnego,szczęsliwego dziecka(Kuby) zrobię wszystko:-D.

AGUSINKA to ty masz tak jak moj ojciec z myciem auta:)))jak umyje to klapa, zaraz leje:)))

EMILIAB nalog mojego dziecka to jajecznica i parowki i makaron:)))wczoraj o 20h wolala ze chce makaron to tatus jej ugotowal i wrypala do tego parowke:))) makaron moglaby jesc po 10 razy na dzien. czekam tylko kiedy wpadnie w inny jakis nalog bo jakbym jadla codziennie parowke od jakichs 3 mcy to by mi uszami wyszly....

Moja Julka miała taką fazę że przez pół roku codziennie jadła pączka i wcale jej to w uda nie poszło...to ja mam juz nie myć okien bo mam pecha to jak nie będę już nic widziała to kto mi powie co za oknem się dzieje??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry