reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
właśnie looknełam na fejsa ;-)

o Happy była pierwsza :-)

mamoagusi wszystkiego najlepsiejszego!!!!

24147_img065.jpg

Mamaagusi sto lat sto lat

Dziulka taka pogoda przychodzi ze wschodu i wysyłamy na zachód
:-D:-D:-D:-D:-D

Alicja no to mnie olśniło że ja też mam tak okropnie ciężkie ręczniki kąpielowe. :angry::angry:

A ja dziś budzenie miałam o 6.25. Dwa prania wiszą, śniadanka zjedzone, Laura śpi od przeszło h a ja siedze na necie i marudze że mam góre do prasowania z poprzedniego prania. ech. obowiązki.

Dzień dobry.

Wszystkiego Naj Naj Najlepszego dla Mamyagusi z okazji urodzin !!!
Happy co u Was???????????
Dawidowe nasz był tani więc skakać mogę a co :-)
Ty chyba miałaś odpoczywać w weekend a nie zajmować się praniem co???
Oo i widzę że Alicja też lubi sobie poskakać :-)
A co do ręczników, na nie narzekać nie mogę bo zwykle ważę się bez ;-)
E-lona zdrowia dużo dla całej Waszej rodzinki.
Dzięki za info o szczepieniu.
Dziulka współczuję ostatniej nocki, mam nadzieję że dziś lepiej się Wam wszystkim spało.
Ty mi nie mów o 15 stopniach na plusie, bo u Nas sypie śniegiem od rana.

Oliwia drzemie, mąż poszedł na kosza, więc mam czas dla siebie a w planie obiad u rodziców.

Witam!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MAMYAGUSI Z OKAZJI URODZINEK!!!Kamilek ma angine miał wypisany antybiotyk ale wymiotował więc dostaje zastrzyki w pupę:baffled:miał mieć wenflon ale pielęgniarka nie umiała mu znależć zyłki tak wię jezdzimy raz dziennie na zastrzyki od wczoraj.

Kania kiedyś trzeba to zrobić a w ciągu tygodnia po pracy jeszcze mniej mi się chce. Naszczęście pranie właczone było o 6,30 a prasowanie już machnełam. Pozostało pochowanie ale narazie oleje.
Jak tu odpacząć jak dziecko w przypływie miłości przyszło pocałowało i ugryzło w lewe płuco :-p

Baśka wspłóczłuje i życze zdrówka

dawidowe dziękuje.Mam nadzieje że dziś już będzie lepiej bo mały od 3 nocek spać nie może bo płacze ała ała może jak dziś dostał ddrugi zastrzyk to bedzie już mnie bolało narazie spi od godzinki i nie kaszle a co najważniejsze jeszcze nie zapłakał.

Baśka dla mnie angina to abstrakcja bo ja poszłam ze swoja bo miała jeden dzien goraczke i dostała kartke ze żłobka. Gdyby nie to nawet bym nie wiedziała bo rano goraczki juz nie było. Okazało się że ma angine ropną. żero płaczu ani objawów.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry