reklama

Październikowe Mamy 2010

Baśka zdrowia dla Kamila, a jak On się czuje??? Jak reaguje na zastrzyki???
Dawidowe to Cię Laura rozpieszcza :-) Miłego dnia.
Wioli, Moriam przeciąg zrobiłyście ;-) Co u Was???
Dziulka super, że nocka lepsza i trzymam kciuki za dietę i ćwiczenia, ja te z zabieram się od dziś za siebie :-)
Agusinka raczej na święta tyle nie będzie stopni, chociaż kto wie :-)
Makuc dożylnie kofeinę też poproszę, miłej i spokojnej pracy.
Gdzie jest Ida, Sarisa, Happy, Roxannka, Ragna, Rysia, Ika, Emiliab i reszta mam, których nie wymieniłam ????????????????
Miłego dnia.

reklama
Witam sie i ja :-)

I chciałabym nieśmiało przypomnieć, że dzisiaj jest

Światowy Dzień Wiedzy na temat Autyzmu

swiatowy-dzien-autyzmu.jpg

obchodzimy go pod hasłem "na niebiesko dla autyzmu" i każdy kto ma chęć pokazać swoją solidarność z osobami dotkniętymi tym zaburzeniem zakłada dziś na siebie coś niebieskiego. Oświetlone na niebiesko mają być też ważniejsze budynki w Polsce. byłoby mi bardzo miło gdyby i w Waszej garderobie znalazło sie dziś coś niebieskiego ;-)

Poranek upływa nam na porządkach. Dziś rano przeszperałam pudło z moimi pomocami do pracy i okazało sie że kilka z nich nadaje sie dla Isi. Teraz siedzi i z namaszczeniem nawleka koraliki na kijek :-D nawet bym nie wpadła na to że ją to zainteresuje (coś w tym stylu tyle że bez karty ćwiczeń i koraliki sa kolorowe
duze-korale-z-kartami-aktywnosci.jpg

czeka mnie dziś zapchany dzień, cały dzień w pracy pod hasłem zabaw integracyjnych, artystycznych odnośnie dzisiejszego dnia, później spotkanie z innymi terapeutami, konferencja...zobaczymy jak sobie małż poradzi z naszym brykającym potomkiem ;-)

Alicja od samego rana mam coś niebieskiego na sobie ;-)
Wioli dzięki że pytasz, dychamy :-) Oliwia do żłobka poszła ale coś mi w nocy pokasływała i w sumie z rana zapodałam jej syrop na kaszel, mam nadzieje że się nic nie rozwinie nowego. Poza tym jutro mamy wizytę w poradni alergologicznej (na którą czekamy już ok 3 miesiące).
Moriam nie wyspałaś się, czy tak dla przyjemności tę kawkę chcesz sobie zapodać??
Właśnie Makuc miałaś pochwalić się tatuażem :-) O szefa nie pytam, bo chyba drażliwy temat więc jak będziesz sama chciała się podzielić z Nami wieściami odnośnie pracy to będzie nam miło:-)

Hallo,

szkoda że weekend tak szybko minął bo nawet ok był.
Ja już po rannych porządkach, teraz siedzę z Łukim na kolanach ( bo inaczej nie mogłabym tutaj zaglądnąć) i młody ogląda kolorowe długopisy, czuję że zaraz będziemy musieli sobie już pójść stąd:-D
Pewnie wpadnę tutaj jak Łuki pójdzie spać.

alicja akurat zmieniłam dzisiaj spodnie dresowe z fioletowych na niebieskie heh;-)

Życzę wszystkim mamusiom udanego poniedziałkowego dnia!:tak:

oj tam oj tam ;-) KANIA, WIOLI tatoo jest już na nodze od miesiąca :laugh2: a pochwalę się, jakoś za 2 tygodnie jak jeszcze lekkie niedociągnięcia uzupełnię, bo po świętach na kolejna sesję jestem umówiona. jeżeli chodzi o szefa to hmm.. powiedzmy, że jest jakotako i nijako :eek::baffled: no ale zbyt kolorowo nigdy być nie może.
ALICJA Ty to masz skarby w mieszkaniu poukrywane widzę. no i dzięki za info o światorym dniu wiedzy o autyzmie. ooo i MORIAM jest znowu :-) ja kawę zdążyłam już wypić i nawet śniadanie zjadłam. A teraz zabieram się do pracy, bo sporo tego niestety.

Halo
jestem i juz postaram się być :-) choć nie powiem, że znowu sobie coś wymyśliłam do roboty ;-). W tamtym tygodniu nie miałam kiedy zajrzeć :-(, bo robiłam niespodzianke dla M.(a raczej wyszywałam LOGO EURO 2012) i zostało mi jeszcze z 300 krzyżyków. Do tego torcik, 2 imprezki urodzinowe i tak cały czas coś. Do tego moja mamcia okupująca kompa ;-) i tak zleciało. Tęskniłam bardzo. I przyznaję, że nie nadrobiłam i niewiem czy mi się uda nadorbić, ale pewnie w czasie przedświątecznym to zrobię :-). A tymczasem pozdrawiam :-) i
MAAGUSI (spóźnione na BB)życzonka urodzinowe speszyl 4U :* niech Ci się wszystko spełni o czym tylko marzysz. Buziaki

reklama
Kania oby to tylko niegrozny kaszel juz sie wystarczajaco nachorowala bidulka a jak siostra i tata?
makuc to z niecierpliwoscia czekam na efekt milej pracy:-)
sariska co nowego sobie wymyslilas do pracy? Jak sie czujesz?

Wkurzylam sie strasznie zamowilam dla kuby czapke 18-24 mies to wyslali mi na noworodka bluze dla k zamowilam niebieska przyszla fioletowa:wściekła/y: zaraz do nich napisze niech mi wysla to co zamowilam :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry