Kania78
...
Wioli :*** siostra ma się dobrze, tyle że się martwi bo Ania ułożona pośladkowo a tłumaczę jej że może jeszcze się nie raz obrócić. A tato hmm jest średnio, ale zawsze może być gorzej. Jeśli chodzi o Oliwię to mam nadzieję, że ten kaszel to nic poważnego ale wiesz jak jest...No i mam nadzieję że sprawa zakupów się wyjaśni i zwroty uwzględniają.
Makuc czekam na efekt końcowy, i mam nadzieję że sprawa z szefem i pracą się wyklaruje, i zamiast tego "nijako, jakotako" będzie "dobrze".
Sarisa fajny prezent dla męża wyszykowałaś, a imprezy urodzinowe zadowoliły go???
Coś nowego wymyśliła???
Mała_mi fajnie że weekend minął miło i spokojnie, oby każdy taki był tylko wiesz wszystko co dobre ma swój początek i koniec. Już tyle nie sprzątaj, odpocznij trochę.
Mamaagusi cieszę się, że na główny zajrzałaś :-) Pisz jak tam Aga i czy już wyzdrowiałaś ? :-)
Makuc czekam na efekt końcowy, i mam nadzieję że sprawa z szefem i pracą się wyklaruje, i zamiast tego "nijako, jakotako" będzie "dobrze".
Sarisa fajny prezent dla męża wyszykowałaś, a imprezy urodzinowe zadowoliły go???
Coś nowego wymyśliła???
Mała_mi fajnie że weekend minął miło i spokojnie, oby każdy taki był tylko wiesz wszystko co dobre ma swój początek i koniec. Już tyle nie sprzątaj, odpocznij trochę.
Mamaagusi cieszę się, że na główny zajrzałaś :-) Pisz jak tam Aga i czy już wyzdrowiałaś ? :-)
A ja obudziłam się zakatarzona i z bólem gardła
), z chłopem też jest raz lepiej,raz gorzej ale jeszcze się nie pozabijaliśmy więc chyba jest ok
;-)a odnośnie Miłosza to rośnie mi dziecina jak na drożdzach...jego humorki to przy moich pikuś;-)jak wcześniej nie interesował się samochodami (takimi do zabawy,bo takie autentyczne auta od zawsze go interesowały)to teraz uwielbia swój jeździk (a nawet dwa) i ciągle nimi jeździ po mieszkaniu,poza tym ma mega ciężarówkę w którą "namiętnie" wsypuje klocki i udaje że wysypuje węgiel (bo ostatnio wypatrzył to u nas na podwórku)i bardzo mu się to podoba
no i to chyba streszczenie rubryki:co u mnie
teraz każdą z Was pozdrawiam cieplutko i jak znajdę chwilkę to jeszcze dzisiaj się odezwę i postaram się przeczytać kilka stron wstecz...bo a nóż uda mi się Wam co nieco poodpisywać:-)buziaczkuje każde dzieciątko i każdą mamuśkę z osobna
luki juz spi moje jeszcze godzine grasuja no 45min