reklama

Październikowe Mamy 2010

Alicja zazdroszcze ze is lubi czapki dla kubusia to zlo konieczne i bez wiazanych sie nie obedzie:-( cos czuje ze z mezem pogodzisz siebardzo szybko;-)
kaniu to moja kuzynka nie kolezanka:-) staraja sie o dziecko ale narazie nic nie wychodzi:-( a co do przesylki to powiedzieli zeby odeslala to wysla mi nowa ale bluza podpasowala mojemu k wiec samej czapki mi sie niechce wysylac dam komus i tyle jade zaraz do miasta moze cos znajde

Uciekam

reklama
Hej!
U nas weekend(mimo braku męża) minął fajnie. Około 11 przyjechała moja mama i została do niedzieli. Było naprawdę bardzo miło. Pofarbowała mi włosy i obcięła je:tak:. I jak tego pierwszego raczej nie widać,tak to drugie już owszem;-). W niedzielę pojechaliśmy do mamy i tam zjedliśmy obiad. Teraz zobaczymy się dopiero za 3 tygodnie,gdyż na Świeta mamuśka jedzie do mojego brata:-)

Tak poczytałam co nieco co u was i widzę,że u Alicji dzień na niebiesko był(ja też wczoraj miałam ten kolor na sobie), u Kaniowych sąsiadów remonty:no:, wioli sugerują kolejnego bobaska(czapka;-)), ragna sie pojawiła,dziulka ćwiczy, e-lona chora biedna:-(, rysieńka jest także(z czego sie cieszę:tak:). No i Makuc ze swoim tatooo(czekam czekam na realne zdjęcie nogi;-))
I co jeszcze?
Alicja fochem zaczęłaś i fochem skończysz(w sensie boczenie na małża):tak:
Kania tez się pokłócila ze ślubnym? Patrz-post do Alicji

Franek czapkę też musi mieć wiązaną-inna nie przejdzie;chyba,że on po niej przejdzie,jak zrzuci na podłogę:sorry2::baffled:.

A co u nas? Wczoraj byłam na przedstawieniach Kuby i...bardzo mi się podobało. A na końcu pękałam z dumy,jak podeszła do mnie mama jednej z dziewczynek i tak bardzo mocno pochwaliła Kubę,że był lepszy niż dzieci ze starszych klas(w przedstawieniu brały udział dzieci z klas 1-3):-D:-):happy2:. I powiedziała,że powinnam coś z tym jego talentem zrobić,żeby się nie zmarnował. Pomyślę:tak:

A ja jak pochwaliłam,że mi schodzi uczulenie(czy co ja tam mam),to w weekend znowu się nasiliło. W czwartek idę do dr,niech da mi coś innego... U Kuby zeszło...

Coś jeszcze chciałam,ale zapomniałam:zawstydzona/y:
Lecę szukać(w necie) jakiejś zabawki dla Franka,bo nudzi się biedaczysko:confused:.

witam popoludniowo, jestem w domu na przerwie, wlasnei pojadlam sobie obiadku i chwilka luzu i potem haroweczka do 20.40://// u nas 18 stopni ale na deszcz sie zbiera troche slonca troche chmur ale powietrze takie "deszczowe" i zaraz chyba dozylnie kawe se zapodam::////
po wczorajszych cwiczeniach troszke boli mnie dupa i nogi przy kolanach od wewnatrz. dam rade:))) wczoraj wieczorem zjadlam dwie kromki pelnoziarnistego peiczywa z maslem i wedlina i miseczke pomidorkow koktajlowych a nie pol chleba i tona zarcia :)))

ide zajrzec na zamkniety i ogolnie pogrzebac chwilke w necie.

hejka

ja tylko przeciąg robię, nie mam jak pisać a bardziej czytać, mam coś z okiem, chyba oślepłam, nie widzę dobrze ostatnio, wzroki mi poszedł znowu, a jeździłam autem i widzę, że z daleka znaków nie widzę. Muszę dobrego okulistę znaleźć i iść sprawdzić co i jak z moimi oczami, bolą mnie od siedzenia na kompie. Jeszcze miałam zapalenie spojówek. Dzieciaki szaleją już zdrowe, jutro kontrola, a ja jeszcze kuchnie latam i projektuje i nie wiem jaki kolor zrobić, kafelek do łazienki i wc szukam i mam już maksa. Ledwo obiad zrobiłam.

Pozdrawiam wszystkie laski. Buźka.

Witam. Jak tam u Was?Kmailek dziś spóżnił się na zastrzyk zamiast o 8.30 to był o bo spał to go nie budziłam bo ostatnio lekarzowi mówiłam że on jakoś mi pózno wstaje to on powiedział żeby niebudzić tylko poczekać aż wstanie to też tak zrobiłam.Dziś dostał dwa zastrzyki bo bardzo kaszle a żadnych syropków niechce łykać:baffled:pogoda u Nas super słoneczna ale troszkę zimno więc nie wychodzimy nigdzie.Mały spał od 12 do 14.30 więc pospał sobie.

Kania nic nieszkodzi ;-)
emis widze ze zarty sie ciebie trzymaja:-D nie dziwie sie ze pekalas z dumy moze zaposz kube do jakiegos kolka teatralnego:tak:
kroma koniecznie idz do lekarza!

Ja dzisiaj tez pekalam z dumy bartek jest bardzo dobrym uczniem wychowawczyni nie mogla sie go nachwalic powiedziala ze jak zadaje dzieciom zadanie on odrazu zna odpowiedz gdy inne dzieci musza normalnie pomyslec mowi ze niewie jak on to robi poprostu wie:-) do tego najgrzeczniejszy w calej klasie:szok:

Emilia ogromnie się cieszę z talentu Kuby, i też bym pękała z dumy :-)
I mam nadzieję, że dr pomoże odnośnie uczulenia.
Co wypatrzyłaś dla Frania do zabawy???
Wioli widzę, że Ty również masz powody do dumy, super po prostu masz zdolnego syna :-)
Kroma a Ty nie masz problemów z cukrem, badasz sobie podobno przy cukrzycy problemy ze wzrokiem się pogłębiają.
Dziulka widzę, że ostro się bierzesz za siebie. Dziś stwierdziłam że po świętach chyba to zrobię, bo teraz to by mnie wszystko kusiło i bym się złamała...

Ostatnia edycja:
reklama
Dobry wieczór,

chyba dzisiaj nic twórczego nie napiszę, bo po prostu padam. Trochę załatwień dziś miałam a po południe spędziliśmy z Łukim poza domem, wyszalał się na placu zabaw- czego ja nie mogę o siebie powiedzieć, bo uwziął się na zjeżdżalnie tyle że zamiast po schodkach wchodzić to wchodził po zjeżdżali i że nie udawało mu się to się wkurzał:baffled:

Na dodatek wściekła dzisiaj rano byłam jak okazało się że po ponownym złożeniu papierów o stypendium na semestr letni dostałam tylko socjalne a zabrano mi rektorskie, bo inne osoby złożyły i ktoś chyba musiał mieć większą ilość pkt bo mi zabrakło dosłownie 0,2 żeby mieć to stypendium rektora, tak więc 290zł przeszło mi obok nosa:-( Zresztą nie rozumiem po co drugi raz trzeba było starać się o to stypendium rektora a socjalne bez zmian zostało.
Chodziłam dzisiaj do południa wściekła jak osa:-(.

Na dodatek intensywnie myślę o swojej karierze zawodowej, wyborze tego co chcę robić i ja już mam mętlik w głowie:-(

Pozdrawiam cieplutko!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry